Tepecik' te Birçok Noktada Çalışma Yapılıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Ulus ve Hürriyet mahallelerinde önemli hizmetlere imza atıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 1.02.2019 22:15:00 0
Tepecik

Başkan Akgün’ün talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar arasında yol, asfalt, kaldırım yapım, bakım ve onarım çalışmaları gibi çok sayıda farklı çalışma bulunuyor. 

 

Birçok noktada çalışma yapılıyor

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelindeki hizmet atağı kesintisiz devam ederken önemli çalışmalardan biri de Tepecik bölgesinde sürdürülüyor. Daha önce Nejat Uygur Kültür Merkezi, Merkez Saray Camii ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere Tepecik’in çehresini değiştiren önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Ulus ve Hürriyet mahallelerinde devam eden çalışmaları da yakından takip ediyor. Acil Yol Bakım ve Onarım ekiplerinin çalışmalarıyla mahallelerde yaşanabilecek sorunların önüne geçiliyor. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Ulus ve Hürriyet mahallelerinde son zamanlarda gerçekleştirdiği çalışmalar arasında; Ulus Mahallesi Mehtap 1 Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışması, Ulus Mahallesi Nejat Uygur Kültür Merkezi önünde kaldırım ve bordür bakım çalışması, Hürriyet Mahallesi Değirmen Yolu Caddesi yol bakım ve onarım çalışması, Ulus Mahallesi Çiçek Çıkmazı Sokak’ta tamirat çalışması gibi çok sayıda çalışma yer alıyor.

 

Tepecik Barış Parkı Sosyal Tesisi

Başkan Akgün’ün Tepecik Ulus Mahallesi’ne yaptığı bir başka yatırımsa Ulus Mahallesi’nde bulunan 3 bin metrekarelik geniş bir alana inşa edilen Barış Parkı Sosyal Tesisi. Hem konumu hem de yeşil alanıyla dikkat çeken sosyal tesis, İçerisindeki kafeterya, çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlarıyla Tepecik bölgesinde fark yaratacak önemli çalışmalardan bir tanesi durumunda.