Tarakçı "Kadıoğlu`nun İstifasını Cumhurbaşkanı İstedi"

BEYLİKDÜZÜ 15.12.2017 19:57:24 0
Tarakçı

Bir ay önce ayaklarından silahla vurulan ve halen tedavisi devam eden gazeteci Ali Tarakçı, özel bir TV kanalında katıldığı programda çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Tarakçı bir yıl kadar önce Esenyurt Belediye eski Başkanı Necmi Kadıoğlu ile ilgili bir haber yaptıklarını bunun üzerine Kadıoğlu'nun Büyükçekmece'de yapılan bir toplantıda "Ayaklarını denk alsın biz onun hesabını görmesini biliriz" dediğini ve muhabirin "kimi kastettiniz? " şeklindeki sorusu üzerine " Kadıoğlu nun "Sen hangi gazetedensin? " diye sorduğunu bu kez muhabirin Gazetemistanbul demesi üzerine "Patronunu da kastettim" dediğini söyledi. Kadıoğlu hakkında iki kez suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Ali Tarakçı hiç bir işlem yapılmadığını da belirtti.  

 

Kadıoğlu'nun İstifasını Erdoğan İstedi 

?Necmi Kadıoğlu'nun basında yer aldığı şekilde İstanbul Valisi tarafından çağrılmadığını söyleyen Ali Tarakçı " Kadıoğlu'nu Vali Vasip Şahin değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'ya çağırdı ve Kadıoğlu'nun istifasını istedi" ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Altı İlçe Başkanı'nın İstifasını İsteyecek 

 

Gazeteci Ali Tarakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un AK Partili Belediye Başkanı'nın istifasını isteyeceğini; bunların ise Eyüpsultan, Beykoz,Şile Üsküdar ve Bahçelievler Belediye Başkanlıkları olduğunun altını çizdi.

 

Erdoğan'ın En Büyük Kaygısı Abdullah Gül Olacak         

?Tarakçı eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün arkadaşları ile 2018 yılında yeni bir parti kuracaklarını iddia etti. Tarakçı Abdullah Gül ün bir milyon imza ile Cumhurbaşkanlığına aday olacak.Erdoğan'ın ne Kılıçdaroğlu ne Akşener ne de bir başkası. Erdoğan'ın en büyük kaygısı Abdullah Gül'dür" dedi.