Süleyman Çelebi " Milletvekili Adayı Değilim"

24. Dönem CHP`nin İstanbul 3.Bölge Milletvekili olan Süleyman Çelebi 24 Haziran Seçimlerinde Milletvekili adayı olmayacağını açıkladı.

BEYLİKDÜZÜ 28.04.2018 12:14:14 0
Süleyman Çelebi

Süleyman Çelebi, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda  " HAZİRAN BİZİMDİR; 24 HAZİRAN DA MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM" dedi.

Çelebi paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemiz yeni bir seçime doğru giderken, OHAL yönetimine karşı kazanacağımıza olan inancım tamdır. Bu dönem Milletvekilliğine aday değilim ama partim için, Ülkem için çalışmaya her zamanki kararlılıkla adayım. DİSK başkanlığından, Milletvekilliği yaptığım tüm süreçlerde önce Türkiye diyerek sokakta, Mecliste her alanda çalışmaya, tek adam rejimine ve faşizme karşı durmaya devam ettim. Bu zorlu süreçte ben de herkes gibi canla başla içinde bulunduğumuz rejime geçit vermemek ve Demokratik Laik bir Cumhuriyette yaşamak için çalışacağım. Partimiz CHP, daha çok kadın ve genç adayla seçimlere giderek yepyeni bir ruhla iktidarı göğüsleyecektir… Gün ülkemizin geleceği için, aydınlık yarınlar için inanç ve kararlılıkla mücadele etme günüdür. Vatan söz konusu olduğunda aday olmak ya da olmamak gibi kavramlar anlamını yitirmektedir. Bu dönem aday olacak arkadaşlarımıza birlik ve beraberlik içinde, mücadele ruhuyla çalışmaya hazırım. HAZİRAN BİZİMDİR."