"Söz Konusu Eğitim İse Akan Sular Durur"

BÜYÜKÇEKMECE 11.04.2018 15:15:17 0

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Münevver – Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, okulun eksiklikleri ve sorunları hakkında bilgi aldı.

 

Okulların sorunlarına neşter atıyor

 

Türk milli eğitimine bugüne kadar 30’un üzerinde okul kazandırarak eğitime büyük katkılar sağlayan ve “Okulcu Hasan” olarak tanınan Başkan Akgün, her fırsatta ilçedeki okulları ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geliyor.

Okullar yılsonu tatiline girinceye kadar okul ziyaretlerine devam edeceğini belirten Başkan Akgün; “Okulların sorunlarını, eksikliklerini yerinde görmek ve duymak için okullar kapanana kadar ziyaretlerimiz devam edecek. Bu süreçte okulların ihtiyaçlarını yerinde görüp tatilin başlamasıyla birlikte de bu eksiklikleri giderme yoluna gideceğiz” dedi.

 

“Önceliğimiz eğitime hizmettir”

Münevver – Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Akgün, eğitim adına yapılacak hizmetlere her zaman öncelik verdiğini belirterek;  “Eğitim hizmetleri belediyelerin asli görevleri arasında olmamasına rağmen çocuklarımızın eğitimi, Büyükçekmece Belediyesi için büyük önem taşımaktadır. Eğitim ve okul söz konusu ise benim ve ekibim için akan sular durur. Bu anlayış çerçevesinde her eğitim öğretim dönemi içinde ilçemizdeki bütün okulları ziyaret ederek eksikliklerini ve sorunlarını tespit ediyoruz. Okul yönetimlerinden gelen talepleri de değerlendirerek, okulların tatile girmesiyle birlikte okulların sorunlarını çözüyoruz” ifadesini kullandı.

 

 

Teknik ekibine talimat verdi


Başkan Akgün daha sonra okul yönetimi ve öğretmenlerden okulun durumu hakkında bilgi alarak, sorun ve eksikliklerin giderilmesi için ilgili birim müdürlüklerine talimat verdi. Başkan Akgün’e Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner ve Büyükçekmece Belediyesi’nin teknik ekibi de eşlik etti.