SERTİFİKALARINI ALDILAR HORON TEPTİLER

ARŞİV 5.06.2015 23:48:08 0
SERTİFİKALARINI ALDILAR HORON TEPTİLER

Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan gecede bir konuşma yapan Beylikdüzü Trabzonlular Dernek Başkanı Ali Osman Esertaş, 2007 yılında kurdukları derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Esertaş düzenlemiş oldukları "Horon ve Kemençe Kursları" na Karadenizli olmadıkları halde katılan kursiyerlerin yoğun olmasının sevindirici olduğunu da dile getirdi.

 

 

YOĞUN İLGİ VAR KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Başkan Esertaş konuşmasında  " Bölgemize özgü kemençe ve horona olan bu yoğun ilginin artması için kurslara devam edeceğiz, daha yeni başladık İlgi duyan kardeşlerimiz faaliyetlerimizi çok sıkı takip etsinler. Altı aylık maraton sona erdi, bu maratonda emek veren hocama ve kursiyer kardeşlerime teşekkür ederim." dedi.

 

STK Temsilcileri,  Merkez Parti  ilçe Başkanı Murat Kış ve Milletvekili adayı Feramuz Uğurlu, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı gecede Beylikdüzü Trabzonlular Dernek Başkanı Ali Osman Esertaş,  Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır, Genel Sekreter Ali Şevki Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Kaya ve Kürşad Keleşoğlu'nun kursiyerlere sertifikalarını takdim etmesinin ardından salonu dolduranlar bol bol horon teperek kemençenin büyülü sesiyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Oğuz Cevher

www.beyhaber.com