Seni Doğuran Anaya Helal Olsun!...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sokakta bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran Samet Erçetin`e Sosyal Tesislerde iş verdi

BÜYÜKÇEKMECE 4.02.2019 11:10:05 0
Seni Doğuran Anaya Helal Olsun!...

Büyükçekmece’de ikamet eden ve işsiz olan Samet Erçetin, sokakta bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırınca Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından belediye sosyal tesislerinde işe alındı.

 

Sokakta bulduğu cüzdanı belediyeye getirdi

Yolda bulduğu cüzdanı Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne getiren Samet Erçetin, belediye aracılığıyla cüzdan sahibi Gülten Kayahan’a ulaştı. İçerisinde para ve kredi kartları olan cüzdanı sahibine teslim eden Samet’i örnek davranışından ötürü kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Samet kardeşimiz dürüstlüğü ile örnek bir davranış ortaya koydu. Biz de iş arayan bu kardeşimizi Büyükçekmece Belediyesi Orhan Veli Kordonboyu Sosyal Tesisi’nde garson olarak işe başlattık” dedi.

 

Dürüstlüğünün karşılığını aldı

Başkan Akgün, “Samet herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Sokakta bulduğu cüzdanı belediyemize getirerek sahibine ulaştırılmasını sağladı. Yeni evlenen ve uzun zamandır iş arayan Samet’i bu davranışından ötürü kutlayarak, kendisine belediyemiz bünyesinde iş imkanı tanıdık.” dedi.