Şehit Kur.Albay Gökhan Peker`le Vedalaşmak Zor Oldu

Şehit Piyade Kur.Albay Gökhan Peker, memleketi Çatalca`da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

YURTTAN 2.06.2017 14:50:00 0
Şehit Kur.Albay Gökhan Peker`le Vedalaşmak Zor Oldu

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan P.Kur.Alb. Gökhan Peker için memleketi Çatalca Nakkaş köyünde cenaze töreni yapıldı.

 

Kısıklı'daki evinden helikopterle Çatalca'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ve çok sayıda vatandaş ile birlikte Baba Nakkaş Camii'nin yakınındaki köy meydanında saf tutarak cenaze namazı kıldı.

 

İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz' ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi köy mezarlığındaki aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı.

 

ERDOĞAN BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Kurmay Albayın annesi Semra Peker, öğretmen eşi Nilay Peker, on yaşındaki oğlu Kaan Peker ile dört yaşındaki oğlu Kerem Peker' e başsağlığı ve sabır diledi.

 

Törene Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, CHP Milletvekili Engin Altan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP İstanbul Milletvekili Dr.Ali Şeker, İçişleri eski Bakanı-MHP eski Milletvekili Meral Akşener, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çevre İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan AS 532 Cougar tipi helikopter, iddiaya göre bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmüş ve 13 askerimiz  şehit olmuştu.