Şehit Binbaşı`nın Adı Parkta Yaşatılacak

Diyarbakır`ın Lice ilçesinde yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Binbaşı Ümit Çelik`in adı Beylikdüzü`ndeki bir parka verildi.

BEYLİKDÜZÜ 21.03.2018 15:03:25 0
Şehit Binbaşı`nın Adı Parkta Yaşatılacak

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi’nde Taner Sokak ve Osmanlı Sokak kesişiminde yer alan bölgede yer alan 4765 metrekarelik alan üzerinde kurulan park törenle hizmete açıldı.

Törene şehit binbaşı Ümit Çelik'in ailesi, Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İsmail Damat, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, CHP Istanbul eski milletvekili Süleyman Çelebi, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Çocuk oyun grubu ve fitness aletlerinin bulunduğu park, çocukların ve ebeveynlerin rahatça gezebileceği, spor yapabileceği ve dinlenebileceği şekilde tasarlandı.

 

Merhum Jandarma Binbaşı Ümit Çelik (39) Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında operasyona giderken PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.