Şampiyon B.Çekmece Belediyespor Kupasını Aldı

BÜYÜKÇEKMECE 29.01.2018 08:34:00 0
Şampiyon B.Çekmece Belediyespor Kupasını Aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala ilan ettiği şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

 

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden ve 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Büyükçekmece Belediyespor A Takımı, şampiyonluk kupasına kavuştu. Ligin son maçında kendi evinde oynadığı Küçükyalı Yelkenspor maçı öncesi düzenlenen törende Belediye Başkanı Hasan Akgün şampiyon takıma kupasını takdim etti.


“Profesyonel eğitim veriyoruz”

Kupa töreninin ardından Büyükçekmece’de spor alanında yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar hakkında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, farklı branşlarda önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Büyükçekmece’de 2018 yılının Gençlik ve Spor Yılı ilan edilmesi nedeniyle yatırımların daha da artacağı müjdesini veren Başkan Akgün, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Büyükçekmece Belediyesi olarak spor akademimizde binlerce çocuğumuza eğitim veriyoruz. Hedefimiz burayı bir sporcu fabrikası gibi geliştirmek ve büyütmek. Çocuklarımızı kendi kabiliyetlerine göre gidecekleri spor dallarına hazırlamak. Yaz, kış 12 ay boyunca bu spor eğitimimiz profesyonel anlamda devam edecektir. Çünkü Büyükçekmece’de bu alt yapı var. Biz de belediye olarak her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bu nedenle Büyükçekmece Belediye Meclisi 2018 yılını ‘Spor ve Gençlik Yılı’ ilan etti. Bu sene spora daha fazla yatırım yapacağız demektir bu. Bütün sporcu kardeşlerime ve Büyükçekmece’ye birincilik kupasını getiren Büyükçekmece Belediyespor’a başarılar diliyorum.”