Pıtırcık Mikroplara Karşı Kavaklı`da Sahnelendi

Çocukları tiyatronun eğitici ve seçkin örnekleriyle buluşturan Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu, artık her Çarşamba Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi?nde perdelerini açıyor. Son olarak Pıtırcık Mikroplara Karşı oyunuyla buluşan minikler, okul sonrası eğlenerek

BEYLİKDÜZÜ 15.12.2017 17:49:56 0
Pıtırcık Mikroplara Karşı Kavaklı`da Sahnelendi

 

Farklı yaş grubunda çocukların gelişimine katkı sunacak çeşitli içerik ve öğretici konularla sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu, artık her Çarşamba Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi’nde perdelerini açıyor. Son olarak "Pıtırcık Mikroplara Karşı" oyununu sahneleyen oyuncular çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Annesinin sözünü dinlemeyen Pıtırcık'ın hastalanıp odasına gelen mikroplarla yaşadığı maceranın anlatıldığı oyunda öğretici öğeler ve oyuncular çocukları eğlendirdi.

 

Her Hafta Farklı Bir Tiyatro

 

Okullardaki eğitim müfredatını takip ederek, işlenen ders konularını pekiştirecek oyunlar yazan ve sahneye koyan Beylikdüzü Belediyesi Tiyatrosu ekibi, doğa sevgisinden diş bakımına, insan sevgisinden mikroplara onlarca konuda çocukları eğlendirerek eğitimlerine ve sosyalleşmelerine de katkı sunuyor. Her hafta değişecek oyun takvimiyle yıl içerisinde farklı birçok oyunla buluşacak çocuklar için ebeveynler, oyun takvimini 444-09-39 numaralı çağrı merkezi üzerinden, belediyenin sosyal medya sayfalarından ve Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi’ndeki yetkililerden öğrenebilirler. Çocuk tiyatro oyunları belirlenen takvime göre Beylicium Avm 2. kat ve Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nde de sergileniyor.