Pınar Karşıyaka`yı Eli Boş Göndereceğiz

Avrupa`dan zaferle dönen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, hafta sonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi`nde Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak

BÜYÜKÇEKMECE 16.11.2017 15:54:22 0
Pınar Karşıyaka`yı Eli Boş Göndereceğiz

Demir İnşaat basketbol takımı 18 Kasım Cumartesi günü saat 20:15’de Gazanfer Bilgi Spor Salonu’nda oynanacak maça mutlak galibiyet için çıkacak.

 

"Haydi Büyükçekmece: Mavi’ni Giy Salona Gel"

Pınar Karşıyaka’nın ligin köklü ve zorlu takımlarından bir tanesi olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Avrupa’da ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde gurumuz olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımımız bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet için çıkacaktır. Tüm büyük Büyükçekmece ailemizi eksiksiz ve sadece maviler giymiş olarak Gazanfer Bilge Spor Salonu’na bekliyoruz” çağrısı yaptı.

 

Bilet satış noktaları

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Demir İnşaat Büyükçekmece ile Pınar Karşıyaka, 18 Kasım Cumartesi günü saat 20:15’de Gazanfer Bilgi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri, ATİRUS AVM / BÇBasket Store, ALBATROS / Kulüp Merkez Sosyal Tesisleri veya  ONLİNE / BİLETWAY üzerinden temin edilebilir.