Ordulular Heyeti TBMM`yi Ziyaret Etti

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Başkanı Nezir Karayün ve beraberindeki heyet, TBMM de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

14.03.2018 17:47:03 0
Ordulular Heyeti TBMM`yi Ziyaret Etti

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği başkanı Nezir Karayün yönetim kurulu üyeleri Murat Çöl ve Uğur Tıraşoğlu ile birlikte Diyanet işleri Başkanlığına atanan Ordulu hemşehrileri Prof. Dr. Ali Erbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, CHP Genel Merkezi' nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Ordu Belediyesi eski Başkanı Seyit Torun ve TBMM de Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'yu ziyaret ederek, Beylikdüzü ile ilgili istişarelerde bulundu.

 

“Verimli Bir Ziyaret Oldu”

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Başkanı Nezir Karayün ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; "Beylikdüzü’nde yaşayan Ordulu hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri, örf, adet ve geleneklerimizi en iyi yaşayabilmemiz için kurduğumuz derneğimizin amacı, yaşadığımız ilçemizin gelişiminde söz sahibi olarak, daha yaşanılır bir Beylikdüzü’nün inşaasına katkı sağlamaktır. Ankara ziyaretimizde, Diyanet İşleri Başkanlığına yeni atanan değerli hemşehrimiz Prof. Dr. Ali Erbaş’a "hayırlı olsun" dedik. Ayrıca Ordulu Milletvekillerimiz Tülay Kaynarca, Seyit Torun ve İsmail Faruk Aksu ile Beylikdüzü’ne dair istişareler yaptık. Derneğimiz ve Beylikdüzü’de yaşayan Ordulu hemşehrilerimiz adına verimli bir ziyaret oldu." dedi. 

 

Dernek Başkanı Karayün açıklamasında "Yönetim Kurulu üyelerimiz Murat Çöl, Uğur Tıraşoğlu ve Erol Sarı ile birlikte yaptığımız ziyaret zincirimizde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hocamıza, CHP Genel Merkezi' nde bizleri ağırlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili, Ordu Belediyesi eski Başkanı Seyit Torun’a, ayrıca TBMM yi bize gezdiren Ak Parti İstanbul Milletvekili Ordulu hemşehrimiz Tülay Kaynarca ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu’ya teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.