Öğretmenler Toplumun Önderidir

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

ARŞİV 27.12.2012 00:36:55 0
 Öğretmenler Toplumun Önderidir

Ziyaretlerde öğrencilerden büyük ilgi gören ve okulların sorunlarını dinleyen Başkan Uzun bu hafta ise Beylikdüzü İMKB Ortaokulu ve Dr. Haydar Aslan İlkokulu’nu ziyaret etti.

 

Programa Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu katıldı. Başkan Uzun, “Öğretmenlerimizi toplumun önderi olarak görüyoruz. Biz belediye olarak düzenlediğimiz etkinliklerle tüm vatandaşlarımızı ortak paydada buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. İnsanlarımız birbirine yakınlaşsa ve konuşabilse, bugün var olan birçok problem tamamen ortadan kalkmış olur. Toplumun ortak paydada buluşmasında, öğretmenlerimiz bizlere önemli oranda destek verebilir” diye konuştu.

 

Başkan Uzun’dan, öğretmenlere davet…

Beylikdüzü Belediyesi olarak birçok sosyal ve kültürel çalışmanın içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Uzun, öğretmenlerin bu çalışmalara katılmalarını istediklerini belirtti. Ziyaretlerde ayrıca Başkan Uzun, Beylikdüzü İMKB Ortaokulu ve Dr. Haydar Aslan İlkokulu’nun ortak kullanabileceği bir kapalı spor salonu yapılması için çalışma başlatacaklarını ifade etti. Dr. Haydar Aslan İlkokulu’nun ana sınıfı öğrencileri kutladıkları doğum günü ve yılbaşı partisine Başkan Uzun’u da davet etti Ayrıca Beylikdüzü İMKB Ortaokulu’nde da bir sınıfı ziyaret eden Başkan Uzun, öğrencilere çok çalışarak, kendilerine, ailelerine, Beylikdüzü’ne ve Türkiye’ye hayırlı çalışmalar yapmaları konusunda nasihatlerde bulundu.