Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı

BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Büyükçekmece' de düzenlenen bir gecede anıldı

ARŞİV 24.03.2013 00:08:00 0
Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı

25 Mart 2009 tarihinde aramızdan ayrılan Büyük Birlik Partisi`nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları, tüm yurtta olduğu gibi Büyükçekmece'de de dualarla anıldı.

 

BBP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın Büyükçekmece AKM de düzenlediği program, İmam-hatip Halil Yurtseven`in Kuran-ı Kerim okuması ve dualarla başladı. BBP Büyükçekmece İlçe Başkanı Necati Kaya yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi "Şehit liderimiz ağabeyimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 yol arkadaşını hep birlikte yâd ediyoruz.Bu bizim için büyük bir görevdir. Katılımlarınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun."

 

İstanbul İl Başkanı Fikret Daş da "Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını şükran, minnet ve ihtiramla bir kez daha yâd ediyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah`tan rahmet; camiamıza, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Slayt gösterisinde Yazıcıoğlu'nun "Sizi yıllarca  küresel, emperyalist sermayenin uşaklığına mahkum etmek isteyen güçlere karşı; Ben Türk'üm,Türk esir olmaz. Ben Türk'üm Türk devletsiz olmaz, Ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz, Ben Türk'üm Türk ezansız olmaz, Ben Türk'üm Türk hürriyetsiz olmaz" sözleri bir kere daha dinlendi. Sanatçı Osman Öztunç'un Yazıcıoğlu için söylediği "Muhsinler ölmez ölmez" adlı eseri ve merhum Yazıcıoğlu'nun "Üşüyorum" şiiri salonu dolduranları duygulandırırken, bazılarının gözlerindeki yaşları tutamadığı görüldü. BBP İstanbul Eski İl Başkanı Av.Kazım Ayaydın, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve BBP İstanbul kurucu ve eski İl Başkanı Bahtiyar  Çelik, merhum Yazıcıoğlu'nun mücadelelerini ve Yazıcıoğlu ile birlikte olan anılarını anlattılar. Programa Saadet Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Orhan Yiğit, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, AK Parti Büyükçekmece Halkla İlişkiler Başkanı Bedir Gürses, Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Şevket Adıgüzel, Rumeli ve Trakyalılar Derneği Başkanı Ercan Çiftçi, Rumeli ve Trakyalılar Derneği Genel Platformu Başkanı Recep Erdoğan ve vatandaşlar katıldı. 


Anahtar Kelimeler: Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı