MORKOÇLAR ÇALIŞIYOR

Morkoçlar Grup çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantı Maya Restaurant`ta gerçekleşti.

EKONOMİ 18.12.2016 23:53:00 0
MORKOÇLAR ÇALIŞIYOR

NTK Organizasyon tarafından düzenlenen İş dünyası ve basın mensuplarının katıldığı organizasyonda Morkoçlar Grup tanıtıldı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Program sunucusu Nihat Tanrıkulu konuşmasında "Morkoçlar İnşaat Çalışıyor" sloganı ile 12 yıldır hizmet veren Morkoçlar Grup firmasının hedefinin gıda, inşaat, lojistik sektöründe bir numara olmak olduğunu ifade ederek davetlilere Morkoçlar inşaat adına "hoş geldiniz" dedi.

İş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Morkoçlar Grup çalışanları ve tedarikçilerinin yoğun olarak katıldığı toplantıya basın mensuplarının ilgisi de yoğun oldu.

Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Morkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Morkoç yapmış olduğu konuşmasında güzel bir gününü ayırarak buraya kadar gelen tüm dostlarına teşekkürlerini ifade etti.

12 Yıldır Aralıksız Hizmet

Morkoçlar Grup olarak, Gıda, İnşaat, Tarım ve Lojistik alanından 12 yıldır İstanbul’da aralıksız hizmet verdiklerini ifade eden Zeynel Abidin Morkoç,  hizmet süresi içerisinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının kardeşlerinden daha yakın olarak yanında olduklarını ifade etti.

Birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ve tedarikçilerinin bugün yanlarında olmalarının böyle günlerde bir araya gelmelerinin kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Morkoç tüm katılımcılara teşekkür etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Her Tarafında İş Yapabiliyoruz

Morkoç' tan sonra bir konuşma yapan Bitlis Dernekler Federasyonu Başkanı iş adamı Yaşar İzsiz "hoş geldiniz şeref verdiniz" şeklinde başlayan konuşmasında hemşehrisi Morkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Morkoç ve çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.

Beşiktaş ve Kayseri’de meydana gelen patlamalar hususuna da değinen İzsiz, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Biz kesinlikle yabancı ülkelere boyun eğmeyeceğiz, çünkü Türkü, Kürdü,  Lazı, Çerkezi ile sonuçta elhamdulillah hepimiz müslümanız. Yüz yıllardır hep beraber burada kardeşçe yaşıyoruz, bundan sonrada kardeşçe yaşayacağız, Türkiye hepimizindir. Biz burada barış istiyoruz, huzur istiyoruz, kardeşlik istiyoruz, gelen darbeler her kimden gelirse gelsin kınıyoruz, nefret ediyoruz. Hiç kimse halkı birbirine kırdıramaz, benim Türk kardeşlerim de, Kürt kardeşlerim de benim arkadaşlarımdır. Türkiye Cumhuriyet'inin her tarafında iş yapabiliyoruz. Örnek veriyorum Karadeniz' deki insan gidip Hakkari'de iş yapıyor, Hakkari’deki insan gidip Trabzon’da iş yapabiliyor. Bunun için Allah'ın izni ile birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz’’ dedi. İzsiz Morkoçlar Grup iş sahibi Zeynel Abidin Morkoç ile birlikte organizasyonu düzenleyen Nihat Tanrıkulu'na, ayrıca programa katılanlara ve basın mensuplarına teşekkürlerini ifade etti. 

Zeynel Abidin Morkoç'tan Plaket Takdimi

Kahvaltı programında birlikte çalıştıkları ve tedarikçileri ile bir araya gelen Morkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Zeynel Abidin Morkoç bir araya geldiği davetlilere sürpriz hediye ve yakın çalıştığı mesai arkadaşları ile tedarikçilerine plaket takdimi yaptı.


Anahtar Kelimeler: MORKOÇLAR ÇALIŞIYOR