Modern Eğitim Koleji`nden İftar

Modern Eğitim Koleji Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar daveti, siyaset, iş ve sanat camiasından birçok ismi bir araya getirdi.

BEYLİKDÜZÜ 10.06.2018 14:54:00 0
Modern Eğitim Koleji`nden İftar

Modern Eğitim Koleji bahçesindek ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülel ile Başkan Yardımcısı Ahmet Ersin Gülel'in yaptığı organizasyon oldukça samimi sıcak bir ortamda gerçekleşti.

 

Kurulduğu 2017 yılından bu yana olan kısa süreçte spor, sanat ve bilim atölyeleri, güçlü ve idealist kadrosu ile İstanbul"un modern eğitim ve yaşam merkezi " haline gelen ve adından oldukça sıkça söz ettiren Modern Eğitim Koleji'nin iftar davetine AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Ak Parti Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Rukiye Doğruyol, Belediye Meclis üyesi Aytaç Aydın, Beylikdüzü kurucu Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Sinan Karşıyaka, İyi Parti Milletvekili adayı Adem Kılıç,  İş adamları Halis Kahriman, Cemal Kutlu, Mahmut Küçükdoğan, sanatçılar Zekeriya Ünlü ve Nuri Sesigüzel katıldı.

 

İftar programı Modern Eğitim Koleji'nin Konferans salonunda Behçet Söğüt'ün sunuculuğunu yaptığı konuşmacıların söz aldığı programla devam etti.

 

Modern Eğitim Koleji Yönetim Kurulu Murat Gülel yaptığı konuşmada iftar davetine icabet edenlere çok teşekkür ederken çok önemli bir konuya değindi ve herkesi ayırım yapmaksızın birlik ve beraberlik içinde olmaya bu güzel topraklarda kardeşçe yaşamaya davet etti.

 

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık da bir konuşma yaptı. Başkan Işık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK partisinin ülkeye kazandırdıklarından ve yapılan hizmetlerden söz etti; sayılı günler kala gerçekleşek seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.


AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Sinan Karşıyaka ise eğitime olan büyük katkıları ve yapmış oldukları hizmetten dolayı Modern Eğitim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülel'e ve emeği geçenlere teşekkür etti, birkaç gün sonra yapılacak seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Konuşmaların ardından ses sanatçısı Zekeriya Ünlü'nün seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle sona erdi.