MİNİKLERİN YEMEKHANE SEVİNCİ

Okullar önceliğimiz” diyen Beylikdüzü Belediyesi'nin yaptırdığı Büyükşehir İlkokulu ve Ortaokulu`nun ortaklaşa kullanacağı yemekhanenin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.

BEYLİKDÜZÜ 3.11.2016 20:01:04 0
MİNİKLERİN YEMEKHANE SEVİNCİ

Yemekhaneyi gezerek miniklerle birlikte yemek yiyen İmamoğlu, “Okullarımızın kaliteli ve nitelikli olmasını önemsiyoruz. Eğitim ortamlarının fiziki anlamda güçlendirilmesi Beylikdüzü’nü farklı bir yöne taşıyor.” dedi.

Beylikdüzü’nde okulların daha nitelikli hale gelmesi için adımlar atan Beylikdüzü Belediyesi, okulları önceliğine alıyor. Büyükşehir Mahallesi’nin en eski okullarından olan Büyükşehir İlkokulu ve Ortaokulu’nun ihtiyacına kulak veren Belediye, okula bir yemekhane kazandırdı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin ortaklaşa kullanacağı yemekhanenin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.

İmamoğlu, eğitimin her alanına dokunduklarını, okul aile birliğinin de yemekhanenin buraya yapılmasında büyük emeği olduğunu ifade etti ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Yemekhaneyi gezen İmamoğlu, miniklerin sofrasına oturarak onlarla birlikte yemek yedi. Yakuplu’ya Yeni Okul Gelecek Okulların kaliteli ve nitelikli olmasını önemsediklerini belirten Başkan İmamoğlu, İstanbul’da farklı bir eğitim kadrosu olan bir ilçe olduklarını söyleyerek, “Eğitim ortamlarının fiziki anlamda güçlendirilmesi Beylikdüzü’nü farklı bir yöne taşıyor.” dedi.

İlçeye yeni kazandırılacak okullardan da bahseden İmamoğlu, “ Gürpınar’da iş okulumuzun betonarması hızlıca devam ediyor. İki ortaokulun Yakuplu’da aynı binada olması nedeniyle bölgenin ortaokul ihtiyacını gidermek için çalışmalara başladık. Ayrıca bu hafta itibari ile yine Yakuplu’da yeni bir okul için gereken arsayı belediye bünyesine aldık. Bunu müjdelemek isterim.” şeklinde konuştu.