Minikler Karikatür Çizmeyi Öğrendiler

Büyükçekmece Belediyesi 2?inci Kitap Günleri dördüncü gününde de yazarlar ve birbirinden değerli konuklarıyla yeni belediye hizmet binasında devam ediyor.

BÜYÜKÇEKMECE 5.09.2018 12:51:17 0
Minikler Karikatür Çizmeyi Öğrendiler

Büyükçekmece Belediyesi 2. Kitap Günleri’ne renk katanlar arasında yer alan karikatürist İrfan Ünalan’ın “Karikatür Atölyesi” vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Karikatür Atölyesi’ne katılan çocuklara karikatürün ne olduğunu anlatan ve karikatür çizimini öğreten Ünalan, atölye eğitimine katılan minik öğrencilerle tek tek ilgilendi.  

 

“Dikkat çekici ve yaratıcı çalışmalarıyla büyük beğeni topladı”

Güzel sanatlar dersi öğretmeni olan Ünalan’ın çalışmalarını çok beğendiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kitap Günleri’nin dördüncü gününde İrfan Ünalan’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Dikkat çekici ve yaratıcı çalışmalarıyla vatandaşların büyük beğenisini topladı. Ortaya çıkarttığı çalışmalar ne kadar yetenekli bir sanatçı olduğunun kanıtıdır. Kitap Günleri’ne gelerek karikatürlerini sergilediği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çok sayıda karikatür albümü olan Ünalan, ortaya çıkarttığı çalışmalar ve mizah anlayışıyla karikatür severlerin ilgi odağı oldu.