MHP`Lİ AKŞENER GENEL BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPTI

MHP`li Meral Akşener Etiler Le Meridien Otel`de yaptığı basın toplantısında Genel Başkanlığa adayım demedi ama her türlü görev için hazır olduğunu söyledi

POLİTİKA 30.11.2015 03:58:00 0
MHP`Lİ AKŞENER GENEL BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPTI

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda Akşener, olağanüstü kurultay çağrısında bulunarak "22 yıllık aktif siyasi hayatımın yeni bir safhasında MHP`nin bir mensubu olarak olağanüstü kurultay talebimi sizlerle paylaşmak üzere karşınızdayım." diye sözlerine başladı.

Seçimli olağanüstü kurultay yapabilmek için, parti tüzüğümüzün 63.maddesinin 4. Fıkrasının, `Bu toplantılarda, toplantı gündeminde yer alan konular görüşülür ve karara bağlanır. Olağanüstü toplantılarda seçim yapılabilir.` şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. Bu nedenle üst kurul delegelerimize olağanüstü toplantı için noter onaylı dilekçe vermeleri çağrısında bulunuyoruz. Kurultay delegelerimiz, parti iradesi emanetinde olan ülküdaşlarımızdır. Ülkücülüklerinin gereğini yapacaklarına inancımız tamdır." 

"Hiçbir mensubumuz MHP`den daha büyük ve daha önemli değildir"

Akşener, konuşmasını şu sözleriyle sürdürdü:

""Hiçbir mensubumuz MHP`den daha büyük ve daha önemli değildir. Bizler tesadüfen bir araya gelmiş insanlar değiliz. Birçoğumuz gençliklerinin en güzel günlerini, hatta canlarını ülküleri için feda ettiler. Bizim tavrımız parti içi muhalefet olarak değerlendirilemez. Bizler bir tercih değil, bir mecburiyet karşısındayız. Ne kaybedecek vaktimiz ne kıracak kalbimiz ne de dışlayacak ülküdaşımız var. Biz kirli ve gizli senaryoların bozulması için kararlıyız. "

Akşener, konuşmasını  "Peygamber Efendimiz`in (sav) `Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız` hadisini rehber edindik.Milliyetçiliği yüreğinde duymayan, politikalarına geçirmeyen hiç bir millet tarih sahnesinde varlığını sürdüremez. Bu millet artık her şey bitti denilen anlarda hiç bir şeyin bitmediğini, en son Türk bitti demeden hiç bir şeyin bitmeyeceğini defalarca kanıtlamıştır. Ben, milletime ve ülküdaşlarıma güveniyorum."diyerek tamamladı.