Kutadgu Bilig Kütüphanesi Pazar Günleri Açık

İstanbul?un en büyük kütüphanelerinden biri olan Kutadgu Bilig Kütüphanesi artık Pazar günleri de vatandaşların hizmetinde faaliyet gösterecek.

BÜYÜKÇEKMECE 21.09.2018 20:42:39 0
Kutadgu Bilig Kütüphanesi Pazar Günleri Açık

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Kutadgu Bilig Kütüphanesi 30 Eylül Pazar günü itibariyle Pazartesi günleri hariç hafta içi her gün 09.30 – 19.30 saatleri arasında Büyükçekmeceli kitapseverler için hizmet verecek. 

 

9322 Büyükçekmeceli kayıt yaptırdı

Büyükçekmece halkının kitap okumayı seven bir halk olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Türkiye’de maalesef okuma alışkanlığı yok. Halbuki kitap okumak hem zihnimizi dinlendirmek hem de her gün yeni bir bilgi öğrenmek için eşi benzeri olmayan bir araçtır. Kutadgu Bilig Kütüphanesi’ne bugüne kadar tam 9322 Büyükçekmeceli kayıt yaptırmış bulunmaktadır. Bu da Büyükçekmece halkının kitapla olan bağının çok güçlü olduğunu göstermektedir” dedi.

 

Ücretsiz internet ve bilgisayar kullanma imkanı

30 binin üzerinde kayıtlı kitabıyla okur severleri ağırlayan kütüphane vatandaşlara kitap okumanın dışında ücretsiz internet ve bilgisayar kullanma imkanı da sağlıyor. Aynı zamanda online kitap okumak isteyen vatandaşlar da kütüphanede bulunan bilgisayarlardan faydalanabiliyor. Pazar günlerini kütüphanede kitap okumak veya ders çalışmak için değerlendirmek isteyen vatandaşlar Kutadgu Bilig Kütüphanesi’ni ziyaret edebilir.

 
...