KÜLTÜRSEM' DE LGS VE YKS ÖN KAYIT ZAMANI

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren KÜLTÜRSEM' de LGS ve YKS kursları için ön kayıtlar başlıyor.

BEYLİKDÜZÜ 29.07.2019 20:18:00 0
KÜLTÜRSEM

Öğrencilere her daim destek olan Beylikdüzü Belediyesi’nin Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesindeki KÜLTÜRSEM aracılığıyla açtığı ücretsiz LGS ve YKS kurslarına, ön kayıt başvuruları 1 Ağustos’ta başlıyor. Belediyenin ücretsiz LGS ve YKS kurslarında eğitim almak isteyen öğrencilerin 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde ön kayıt yaptırmaları ve eylül ayında gerçekleştirilecek sınavlarda başarı elde etmeleri gerekiyor. 

 

Sınavlar 7-8 Eylül’de Yapılacak

Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği LGS kurslarına 8.sınıf öğrencileri; YKS kurslarına ise 12.sınıflar ve mezun öğrenciler başvuru yapabilecek. 1 Eylül’e kadar sürecek ön kayıtların ardından 7-8 Eylül’de yapılacak sınav sonuçlarında başarı sıralaması yüksek olan öğrenciler, KÜLTÜRSEM’in kurslarında eğitim almaya hak kazanarak uzman öğretmenlerin rehberliğinde sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanma şansı yakalayacak.

 


Anahtar Kelimeler: KÜLTÜRSEM YKS LGS Beylikduzu