Kılıçdaroğlu Bakırköy`de Onbinlere Konuştu

Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu ilçe için yaptırdığı projelerin temel atma törenini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber yaptı

POLİTİKA 26.11.2016 19:26:00 0
Kılıçdaroğlu Bakırköy`de  Onbinlere Konuştu

 

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan platformda temel atma startını veren Kılıçdaroğlu, CHP’li Belediyelerden söz ederek CHP`li Belediyelerin diğer belediyelerden çok farklı olduğunu söyledi. Osmaniye Mahallesi’nde yapılacak olan ve modern yapısıyla dikkat çeken Bakırköy Belediyesi hizmet binası ile Tarık Akan Kültür Merkezi, Bakırköy Cemevi ve Kültür Merkezi, Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi’nin temel atma töreni sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, hükümete sert sözler göndermeyi de ihmal etmedi.

 
Kılıçdaroğlu Erdoğan` a gönderme yaptı
 
Konuşmasında Avrupa Birliği’nin Türkiye ile müzakereleri dondurma yönündeki oylamasına değinen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine değindi. Erdoğan`a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Buradan Avrupa Birliği’ne sesleniyorum; Bir kişinin kararları, sözleri nedeniyle müzakere sürecini durdurmayın. Bu halkı cezalandırmaktır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler bu ülkeyi o bir kişinin ellerine bırakmayacağız. Bir an önce ülkemizi tam demokratik bir hale getirmeli ve onlar bize dayatmadan her şeyi yoluna sokmalıyız” şeklinde konuştu.
 
Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, milletvekilleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydana kurulan sahneden vatandaşlara hitap eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu  temeli atılacak 4 proje hakkında bilgi verdi. Başkan Kerimoğlu projelerin önümüzdeki 50 yıl için Bakırköylülerin ihtiyaçlarını karşılayacağını, tüm projelerin 9 ay ve 2 yıl içinde tamamlanacağını  belirterek Bugün Bakırköy’de temellerini sizinle atacağımız 4 projeyi tanıtmak istiyorum. Uzun yıllardan beri Bakırköy’ün ihtiyacı olan Bakırköy Belediyesi hizmet binasını, inşallah 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız" dedi.