Kaymakam Okur`un Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

BEYLİKDÜZÜ 29.10.2017 11:03:01 0
Kaymakam Okur`un Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

 

Bugün, Yüce Türk Milletinin tüm bireylerinin, Büyük Devlet adamı ATATÜRK’ün önderliğinde kenetlenerek, Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunu tüm Dünyaya ilan ettiği günün 94. yıl dönümüdür.

 

Bugün, bu topraklarda yaşayan doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisi istisnasız herkesin;  atası, dedesi ve nenesinin bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm kalım mücadelesi, bir onur, haysiyet ve namus mücadelesi neticesinde, zaferle taçlanan “Kurtuluş Savaşı” sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 94. yıl dönümüdür.

 

Bugün, millet olmanın, bir olmanın, iri olmanın, diri olmanın verdiği gururun, sevincin, coşkunun zirveye çıktığı gün…
Bu gün Türk milletinin, büyük Atatürk’ün deyimiyle, en büyük eseri olan ve milletimizin şeref abidesi Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıl dönümü ve bu günü tüm Türkiye de olduğu gibi Beylikdüzümüzde de  büyük bir sevinç ve gururla  kutlamanın mutluluk ve kıvancını yaşıyoruz.

Türk Milleti, tarih boyunca hürriyetine düşkün olarak yaşamış ve Kurtuluş Savaşını da bu azimle kazanmış bir millettir. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür. 94. yılını kutladığımız Cumhuriyet, aziz Türk milletinin her türlü imkansızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseridir. Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan ve sınırları şehitlerimizin kanları ile çizilen bu topraklar ve üzerinde kurulu Türkiye Cumhuriyeti hepimizin çabası ve inancı ile sonsuza kadar yaşayacaktır.

 

Bu anlamlı gurur gününde tüm Beylikdüzülü vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anar, bu bayram coşkusunun dünya durdukça aydınlık ve uygar yarınlarda yeni ufuklarla ve yepyeni umutlarla sürüp gitmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mehmet OKUR
Beylikdüzü Kaymakamı