Kayıp Şahin Bulundu Evde Çifte Bayram Var

İşe gittiğini söyleyerek evlerinden ayrılan Şahin Er`in Ataköy`de bulunarak eve dönmesi üzerine ailesi ve sevenleri "çifte" bayram yaşamakta.

ARŞİV 16.07.2015 12:24:00 0
Kayıp Şahin Bulundu Evde Çifte Bayram Var

İşe gittiğini söyleyerek evlerinden ayrılan Şahin Er'in Ataköy'de bulunarak eve dönmesi üzerine ailesi ve sevenleri "çifte" bayram yaşamakta.

 

ŞAHİN ER'İN BABASI KURBAN KESTİ EVDE ÇİFTE BAYRAM VAR

7 Temmuz Salı günü Tepecik'te yanında çalıştığı parkeciden 100 TL alarak kayıplara karışmasının ardından bulunan 14 yaşındaki Şahin Er'in babası Ferhat Er sevincini www.beyhaber.com İmtiyaz Sahibi Oğuz Cevher ile paylaştı.

 

Şahin ile aralarında evden çekip gitmesini gerektiren hiç sorun yaşamadıklarını da belirten baba "Kendisi biraz hiperaktifti. Gittiği günden beri otoparklarda yatıp kalkmış. Oğlumun şüpheli halini gören Ataköy'deki bir otoparkçı sağolsun polise haber vermiş, Şahin'i karakola götüren polis bizi aradı. Çok şükür oğlum Şahin'e kavuştuk. Bulunması üzerine oğlum için kurban kesip kan akıttık." dedi. Şahin'den başka 5 tane daha çocuğu olduğunu sözlerine ekleyen baba Ferhat Er, oğlunun bulunmasında rol oynayan otoparkçıya ve polise teşekkür ettiğini de ifade etti.