İSTANBUL SİNOPSPOR`DA İLK DIŞ TRANSFER

Bölgesel Ligin yeni takımı olan İstanbul Sinop spor, iç transferlerden sonra dış transferlere de başladı. Geçen sezon BAL Ligi takımı Bursa Yıldırım spor forması giyen orta saha oyuncusu Uğur Yalçın ile sözleşme imzaladığı duyuruldu.

9.09.2020 19:23:43 0
İSTANBUL SİNOPSPOR`DA İLK DIŞ TRANSFER

İstanbul Sinopspor ’da teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Aydoğan’ın gelmesiyle birlikte ilk dış transfer haberi duyuruldu.

İstanbul Sinop spor kulübünden yapılan açıklamada, "geçtiğimiz sezon Bursa Yıldırım spor ve 68 Aksaray spor ile şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Uğur Yalçın ile sözleşme imzaladık. Hoş geldin Uğur "denildi.

1992 yılı Sinop Ayancık doğumlu olan Uğur Yalçın memleketinin takımında oynamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek Başkan Rafet Orhan ve yönetime çok teşekkür etti.

Anlaşma sonrası konuşan İstanbul Sinopspor Başkanı Rafet Orhan'da Uğur Yalçın ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydederek İstanbul Sinopspor 'da Sinoplu bir kardeşimizle anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek takıma çok iyi bir oyuncu kazandırdıklarını kaydetti.

Görüşmede İstanbul Sinop Spor Genel Kaptanı Mehmet Sunay ve Genel Sekreter Barbaros Baltacı da hazır bulundu. Böylelikle İstanbul Sinopspor ilk dış transferini gerçekleştirmiş oldu. Uğur Yalçın orta saha da forvet arkası olarak görev yapıyor.

Bursa Yıldırım, TKİ Tavşanlı Linyit,68 Aksaray spor, Söke, Zonguldak Kömür, Paya,1920 Maraş, Kastamonu, Türk Telekom ve Orman spor kulüplerinde forma giydi.

Yılmaz AKTEPE