İşe Giren Vatandaşlardan Başkan Alatepe' ye Teşekkür

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) aracılığıyla yeni havalimanında iş sahibi olan bir grup Esenyurtlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe' ye halk gününde ziyaret ederek teşekkür etti.

25.10.2018 00:32:00 0
İşe Giren Vatandaşlardan Başkan Alatepe
Esenyurt Belediyesi tarafından vatandaşın sorun ve taleplerine doğrudan çözüm bulabilmek anlayışı ile her Salı yapılan halk günleri bu hafta da gerçekleştirildi. İlçenin 7 farklı mahallesinde bulunan kültür merkezlerinde düzenlenen halk günlerinde, ilçe sakinleri dertlerini belediye başkanı, başkan yardımcıları ve ilgili birim yetkililerine yüz yüze aktarma imkanı buluyor.
 
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de, Esenyurt Kültür Merkezi’nde yapılan halk gününe katılarak vatandaşlarla yüz yüze görüştü. Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) aracılığıyla yeni havalimanında iş sahibi olan bir grup Esenyurtlu, halk gününe katılarak  Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye teşekkür etti. Başkan Alatepe, annesiyle birlikte halk gününe gelen kalbinde pil olan ve gözleri görmeyen Hatice Halime Özgenç’e ise bir tablet hediye etti. Ayrıca Bahçeşehir Mobilyacılar Sitesi yönetimi de Başkan Alatepe’yle sitenin iskanı için görüştü. Site yönetimi, iskan hakkını belediyenin yıl sonuna kadar hak tanıdığı yüzde 30 indirimle gerçekleştirecek. Site yöneticileri de bu indirimden dolayı kendilerine kalan miktarı da bağış için kullanacaklarını bildirdi.
 
Esenyurt Belediyesi Başkan yardımcıları da Yunus BaltaKültür Merkezi, Yenikent Kültür Merkezi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi, Sarıkamış Şehitleri Kültür Merkezi, Saadetdere Gençlik Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan halk günlerine katılarak vatandaşı dinledi