İMAMOĞLU PERİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arma Yaşam Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı'nı İzmir'de gerçekleşecek turnuvaya uğurladı.

SPOR 27.05.2016 16:20:21 0
İMAMOĞLU PERİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arma Yaşam Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı’nı İzmir’de gerçekleşecek turnuvaya uğurladı. “Pırıl pırıl gençlere başarılar diliyorum. Sizinle gurur duyuyoruz.” diyen İmamoğlu, Gençler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için başarılar diledi.

Beylikdüzü’nün sporcuları kupa için uğurlandı. Arma Yaşam Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı, İzmir’de gerçekleşecek Gençler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na gitmeden önce Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Şampiyona hakkında İmamoğlu’na bilgi veren ekip, moral depoladı. Ziyarette Kulüp Başkanı Gökhan Tankaş, Antrenörler Tayfun Muçi ve Nursel Şahin de hazır bulundu.

Sporu destelediklerini her platformda dile getiren Başkan İmamoğlu, “Kupayla gelmeseniz bile sporla uğraşan gençler olduğunuz için sizleri gönülden tebrik ediyorum. Biz her zaman yanınızdayız, elimizden geleni yapacağız. Sizlerin başarısı bizler için gurur verici.” diye konuştu. İmamoğlu, genç sporcularla fotoğraf çektirdikten sonra şampiyonaya uğurladı.