İbrahim Erkal Büyükçekmece`de Anıldı

Bir yıl önce aramızdan ayrılan sanatçı İbrahim Erkal Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen programda anıldı.

BÜYÜKÇEKMECE 10.05.2018 18:20:00 0
İbrahim Erkal Büyükçekmece`de Anıldı

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programın sunuculuğunu Elif Güvendik yaptı, merhum Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal ve sanatçı dostları sanatçının eserlerini seslendirdi.

 

 

 

Program öncesi bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün "Geçen yıl benim için çok zor günlerdi. Çünkü yıllardan beri tanıdığım ve sonra ağabeyimin damadı olan İbrahim Erkal'ı kaybettim, arkadaşım Emre Sarısaltukoğlu ve İbrahim'in kayınpederi olan çok değerli Tahir Akgün ağabeyim aramızdan ayrıldı ve geçen yıl sevdiğim üç insanı kaybettim. " dedi.

 

 

 

İbrahim Erkal ve Emre Sarısaltukoğlu'nun kulvarlarında iki başarılı sanatçı olduklarını da söyleyen Başkan Akgün İbrahim Erkal için şu ifadeleri kullandı "İbrahim, Erzurum'un havasını yaşatan bayrağına dinine bağlı tam bir Anadolu çocuğu kıyak bir delikanlıydı"

 

 

 

Başkan Akgün konuşmasında Emre Sarısaltuoğlu ve İbrahim Erkal'a " İkiniz de güzel seslere sahipsiniz, bu seslerinizin kıymetini vakit varken bilin biraz da para işlerine bakın" dediğini ve ikisinden de " Başkanım bizim parayla pulla şan ve şöhretle işimiz olmaz, karnımızı doyuralım yeter " cevabını aldığını söyledi.

Gecede Ayhan Aşan, Bedirhan Gökçe, Murat Özarslan, Harun Atmaca, Yağız, İsmail Bingöl, Sibel Yıldırım, Burhan Topal, Nevzat Soydan, Gaye Aksu, Devran İskender, Çılgın Metin, Murat Yıldız, Burhan Topal ve Sevgi Soylu Ay merhum İbrahim Erkal'ın sevilen eserlerini, salondaki yüzlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.