Herkesi Bu Sergiye Davet Ediyorum

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Kursunda eğitim gören Büyükçekmeceli kursiyerleri yılbaşı için ürettikleri el emeği göz nuru çalışmalar satışa sunuldu.

BÜYÜKÇEKMECE 21.12.2018 21:07:00 0
Herkesi Bu Sergiye Davet Ediyorum

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyen herkesi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan “Halk Akademisi El Sanatları Yeni Yıl Stantları”nda davet etti.

12 Sivil Toplum Kuruluşu ve 18 vatandaşın da kişisel katılım sağladığı yeni yıl sergisi daha ilk günden Büyükçekmecelilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.  

 

“Herkesi bu sergiye davet ediyorum”

2019 yılının tüm vatandaşlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Halk Akademisi öğrencileri ve öğretmenlerinin ürettikleri hediyeleri yeni yıl için Atatürk Kültür Merkezi salonlarından alabilirsiniz. Bu hediyeleri sergilemeye ve satmaya başladılar onun için herkes davet ediyorum. Önce büyük Büyükçekmece ailemi ve yeni yıl hediyesi almak isteyen herkesi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde halk akademisinin öğretmen ve öğrencilerinin yapmış olduğu ürünleri almaya davet ediyorum. Herkes buyursun gelsin” dedi.