Hepimiz Birimiz' e Tiyatroseverlerden Tam Not

Devri Alem oyuncuları Tuncay Kaynak, Tuna Gürçoşkun ve Gökhan Eryılmaz'ın oynadığı "Hepimiz Birimiz" adlı iki perdelik oyun tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

KÜLTÜR-SANAT 16.10.2019 19:35:00 0
Hepimiz Birimiz

Kemal Alper Burak’ın yazdığı, Hasan Çağdaş Kılıç’ın yönettiği, Genel Sanat Yönetmenliğini Tanya Aksu Gökdeniz’in yaptığı, Devri Alem oyuncuları Tuncay Kaynak, Tuna Gürçoşkun ve Gökhan Eryılmaz’ın oynadığı “Hepimiz Birimiz” adlı iki perdelik oyun tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

 

Şişli Bomonti Park AVM’de bulunan CSA Alternatif Sahne’sinde iki perdelik oyunla ilk kez seyircilerin karşısına çıkan oyun tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi ve dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

Oyunun konusu;

Hepimiz Birimiz adlı oyun İzleyenleri bir yandan güldürmekte bir yandan da düşündürmekte.

Oyun kendilerine ait olmayan her şeyi çalarak mutluluklar elde etmeye çalışan üç insanı anlatıyor. Modern çağın yarattığı insan, rakip tanımaz bir hale dönüşmüş. Aşk, para ve dostluk.Metin, Nuri ve Aysel; hepsi hak ettiğine inandığı şeyleri birbirlerinden çalmışlardır.

Mutluluk ve haz kavramlarını birbirine karıştırıp yaşananları da çabucak unutarak, ‘’Hayat işte’ diyerek yaşamın yoğunluğu içinde yeni yollar arayacaklardır. 

İzleyicilerden tam not alan ekip ve arkadaşları şu isimlerden oluşmakta;

Oyuncular:

Tuncay Kaynak, Gökhan Eryılmaz, Tuna Gürcoşkun, Hasan Fehmi Gökdeniz

Yazar: Kemal Alper Burak

Yönetmen: Hasan Çağdaş Kılıç

Sanat Yönetmeni: Tanya Aksu Gökdeniz

Dekor Tasarım: Gülşah Uysalol

Işık Tasarımı: Hüseyin Bakadur  

 

Tuncay Kaynak, Tuna Gürçoşkun ve Gökhan Eryılmaz' dan oluşan Devri Alem oyuncuları başarıyla oynadıkları "Hepimiz Birimiz" oyunu için 23 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 20.30 da CSA Alternatif Sahne'de tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.