Hayırsever Udi Sanatçı Sami Çelik`ten Örnek Davranış

Udi sanatçı Sami Çelik, engelli Melike`ye verdiği sözü tuttu.

ARŞİV 11.07.2015 02:23:00 0
Hayırsever Udi Sanatçı Sami Çelik`ten Örnek Davranış

 

 

 

Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği'nin geçtiğimiz yıl Eğirdir'de gerçekleştirdiği programda sahne alan Sanatçı Çelik, konser verdiği sırada gördüğü minik Melike Korkmaz' a akülü araba sözü vermişti.

 

AKÜLÜ ARABA İŞADAMI KEKLİKÇİOĞLU'NDAN

Kendisi ile görüştüğümüz hayırsever sanatçı Sami Çelik "şu anda bundan daha büyük mutluluk düşünemiyorum. Melike'ye alınan akülü araba alımında yaptığı yardım ve katkılar için İş adamı İsmail Keklikçioğlu'na çok teşekkür ederim." dedi.

 

Sanatçı Sami Çelik, Melike'nin mutluluğunu gözleri dolarak izlediğini kendisinin bu mutluluğun gelişmesine sadece vesile olduğunu da belirterek " Keşke varlıklı bir kişi olsaydım keşke maddi gücüm olsaydı inanın bu sevincimi Melike kardeşimiz gibi daha nice kardeşimizle paylaşırdım." dedi.

 

Sosyal medya sitesindeki hesabında " Sevgili dostlarım tanıdığınız engelli kardeşlerimizin akülü araba ihtiyacı varsa mutlaka bana yazın "  şeklinde paylaşımda bulunan sanatçı Sami Çelik, daha önce de İstanbul'da verilen yemekli programda 10 adet tekerlekli sandalyenin engellilere ulaşmasına vesile olmuştu.

 

SAMİ ÇELİK KİMDİR?

Udi Sanatçı Sami Çelik, 1967 yılının Ocak ayında Konya'ya bağlı Bozkır ilçesinin Çağlayan kasabasında 4 çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya gelmiş. Asıl mesleği yorgancılık olan sanatçı ilkokuldan sonra hemen yorgancı yanında çalışma hayatına başlamış ve yıllarca Bozkır'da yorgancı olarak hayatını sürdürmüştür. Mesleğinin yanısıra doğuştan gelen müzik yeteneğini de geliştirerek kısa sürede Udi Sanatçı olarak sanat camiasına  giren Sami Çelik yapmış olduğu sahne ve programlarda sevenlerinin karşısına çıkmaktadır.

 

www.beyhaber.com haber sitesi olarak engellilere moral olabilmek adına yapmış olduğu program ve yardımlarla sevenlerinin gönlünde taht kuran sanatçı Sami Çelik'i tebrik ederiz.