Göl Kupası' nda Bu yıl da Şampiyonluğu Hedefliyoruz

Büyükçekmece Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezonunda artık "Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı" adıyla mücadele edecek.

BÜYÜKÇEKMECE 30.08.2018 23:09:00 0
Göl Kupası

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı nefesleri kesen kıyasıya mücadeleleriyle bu yıl da Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde taraftarlarıyla buluşacak.

 

Şampiyonluğun en büyük adayı

İlk kez katıldığı FIBA Eurocup’ta son 8’e kalarak büyük bir başarı elde eden Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımı bu yıl da sezona iddialı başlıyor. Bu yıl 7-8-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Göl Kupası – Lake Cup turnuvası için heyecanlı olduğunu belirten Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, Göl Kupası’nda bu yıl da ikinci kez şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

 

“Hedefimiz daha büyük başarılara imza atmak”

Göl Kupası turnuvalarıyla sporseverlere heyecan dolu maçlar yaşatan Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın en büyük destekçilerinden biri olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Göl Kupası turnuvalarını heyecan içinde ve çok yakından takip ediyorum. Basketbolcularımızın her biri birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular. Hedefimiz her yıl daha büyük başarılara imza atmak. Büyükçekmece ailemizin de tribünleri doldurmasını bekliyorum” dedi.