GELENEKSEL GLOBAL RUN YARIŞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

Herkes Bodrum'a koşuyor, herkes Bodrum'da koşuyor...

SPOR 5.04.2017 12:23:11 0
GELENEKSEL GLOBAL RUN YARIŞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

Türkiye’nin öncü kuruluşlarından ‘Global Yatırım Holding’ tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Global Run Bodrum’ için kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. 30 Nisan’da koşulacak ve ünlü simalarında iştirak edeceği yarış, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça hareketli ve renkli görüntülere sahne olacak. 

30 Nisan Pazar günü Bodrum Cruise Port’ta gerçekleştirilecek ‘Global Run Bodrum 2017’de yarışma parkuru 5K ve 10K olarak düzenlendi. Katılmak isteyenler globalrunbodrum.com adresinden kayıt yaptırabilecek.
‘Global Run Bodrum 2017’, bu yıl da şenlik havasında planlandı. Tüm yarışmacılar bir gün önce, 29 Nisan Cumartesi günü tekne turu ve makarna partisinde bir araya gelme imkanı bulacak. Yarış bilgilendirme toplantısının ardından düzenlenecek konserde son günlerin popüler sanatçısı Ece Seçkin, gerek dansçılarının performansları gerekse sevilen şarkılarıyla izleyenlere unutulmayacak bir müzik ziyafeti sunarak keyifli anlar yaşatacak.‘Global Run Bodrum 2017’ yarışı ise Pazar günü saat 9.00’da start verecek. Engelliler koşusu 8.45’te, çocuk koşusu 10.30’da gerçekleştirilecek olup etkinlikler yarışların sonunda düzenlenecek ödül törenleriyle sona erecek.
‘Global Run Bodrum 2017’, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı tarafından desteklenecek olan yarışmadan elde edilecek gelir, çocuklar yararına faaliyet gösteren ‘Parıltı Derneği ve Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.