Gelecek Partisi`nde Çalışmalar Sürüyor

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı, pandemi sürecine rağmen 39 ilçesi olan İstanbul`da 22 ilçe başkanının atamasını gerçekleştirdi. 22 ilçe teşkilatı yoğun bir mesai sonucu 105 mahallede partiyi temsil edecek mahalle başkanlarını belirleyip, yetkilend

17.05.2020 15:57:33 0
Gelecek Partisi`nde Çalışmalar Sürüyor

Gelecek Partisi küresel coronavirüs salgını ile mücadele edilirken siyasi partilere de önemli görevlerin düştüğünün bilinciyle hareket ediyor. İstanbul'da kurucu ilçe başkanlarının atandığı 22 ilçede mahalle başkanlıkları için görevlendirmeleri hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. Atamaların yapıldığı ilçe ve mahallelerde bir yandan vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini takip ederken, bir yandan da bu süreçte ekonomik zorluk çeken ailelere ulaşıp ihtiyaçlarını diledikleri gibi karşılayabilmeleri için destek kart dağıtıyorlar.  Kadın ve gençlik kolları üyeleri ise sahada siperlik ve maske dağıtımı yapıyor.

İstanbul'un 39 ilçe 962 mahallesi için partinin ilke ve kriterlerine uygun isimlerin tespit edilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Gelecek Partisi 105 mahallede partiyi temsil edecek isimleri belirledi.  17 ilçe 857 mahalle için ise il başkanı İsa Mesih Şahin ve İl Teşkilat Başkanı Metin Karakaş tüm özgeçmişleri tek tek inceliyorlar. Kurucu başkanın atanmış olduğu ilçelerin mahalleleri için ise il başkanlığı ile koordineli biçimde ilçe başkanları ile ilçe teşkilat başkanları çalışmaları yürütüyorlar.

 

"İSTANBUL'U KUCAKLAYACAĞIZ"

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile çalışmalar hakkında İstanbul halkına bilgilendirme yaptı. İl Başkanı Şahin; "Sevgili İstanbullular; teşkilatlanma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sizlerle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum.  105 mahalle başkanımızı atamış bulunmaktayız. Tuzla'dan Silivri'ye kadar İstanbul'un her bir noktasında teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Gelecek Partisi olarak bütün İstanbul ile kucaklaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle mahalle başkanlarımızın İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Göreve başlanan İlçeler ve İlçe Başkanları:

 

1.Ümraniye İlçe Başkanı: Enver Sedat ÇAKIROĞLU 

2. Esenyurt İlçe Başkanı: Veysel KARATAY

3.Büyükçekmece İlçe Başkanı: Resul TÖRER

4.Sultangazi İlçe Başkanı: Ramazan ALTAN

5.Bağcılar İlçe Başkanı: Ahmet DEMİR

6.Beylikdüzü İlçe Başkanı: Nevzat ALTITOK

7.Kadıköy İlçe Başkanı: Metin ORMAN

8.Sultanbeyli İlçe Başkanı: Erol DEMİR

9.Eyüpsultan İlçe Başkanı: Fatih ÖZNAM

10.Silivri İlçe Başkanı: Ümit BEYATLI

11.Bahçelievler İlçe Başkanı: Ayhan ÇEÇEN

12.Güngören İlçe Başkanı: Hasan TAŞKIN

13.Tuzla İlçe Başkanı: Gökhan ÖZKAN

14.Küçükçekmece İlçe Başkanı: Eser BOZKAYA

15.Başakşehir İlçe Başkanı: Fatih DADAŞOĞLU

16.Çatalca İlçe Başkanı: Feysel SADIKOĞLU

17.Üsküdar İlçe Başkanı: Mücahit KİBAR

18.Pendik İlçe Başkanı: Temel BALTACIOĞLU

19.Kağıthane İlçe Başkanı: Cenk ÇALIMLI

20.Avcılar İlçe Başkanı: Hüseyin AĞAOĞLU

21.Şile İlçe Başkanı: Mehmet Sadık ÇAĞLAYAN

22.Fatih İlçe Başkanı: Bedir BAYSAL