Gelecek Partisi Beylikdüzü`nde 1.Olağan Kongreyi Yaptı

Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 1.olağan kongresini kır bahçesinde yaptı.

BEYLİKDÜZÜ 6.07.2020 17:57:24 0
Gelecek Partisi Beylikdüzü`nde 1.Olağan Kongreyi Yaptı

Gelecek Partisi Kurucular kurulu üyeleri, il kurucular kurulu üyeleri, 25 ana kademe, 25 yedek, 35 il delegesi ve 18 yedek il delegesi ile tek liste oylamada yönetim kadrosu belirlendi ve partinin Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok oldu.

Oyların sayılması ve ilçe seçim kurulu görevlilerinin sonucu tutanakla bildirmesinin ardından, divan kurulu başkanı ilan ederek seçim sonuçlanmış oldu.

"Beylikdüzü ilçemizin her mahallesini ve sokağını tanıyoruz" 

Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok yapmış olduğu konuşmada "Beylikdüzü ilçemizi her mahallesini ve sokağını tanıyoruz, demografik yapıyı biliyoruz. Yığılan sorunları çok iyi biliyoruz, çözüm odaklı partili, partisiz ayrımı yapmadan hemşehrililerimize hizmet için yola çıktık, pandemi süresinde siyasi parti olarak çok kısa sürede teşkilatımızı kurarak, olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Bu yapı için emek veren teveccüh eden her birey ve Beylikdüzü halkı bizim için çok değerlidir. Git gide daralan yeşil alanlar ilçemizin doğal dengesi bozmaya başlamış acil önlemler alınmazsa modern binalar haşere istilasından kurtulamayacak hale gelebilir. Sorunlar siyasetle değil, doğru yönetimle yapılır. Beylikdüzü halkının desteği olduğunu htik ve her geçen gün büyüyen bir ilçe teşkilatı olarak Beylikdüzü' ne yakışacak bir merkez oluşturuyoruz. Yakında tüm halkımızın katılımı ile ilçe binamızı yeni yerinde açacağız, teşekkür ederim." dedi.