Geçmiş Olsun Haberdar Gazetesi

Haberdar Gazetesi`nin Büyükçekçekmece bulunan merkez ofisi geçtiğimiz pazar akşamı soyuldu.

ARŞİV 28.01.2013 15:20:02 0
Geçmiş Olsun Haberdar Gazetesi

Ofisin çelik kapı kilidini kırmak suretiyle içeri giren hırsızlar 4 adet bilgisayar, 4 adet LCD ekran monitör, 1 adet 105 ekran LCD televizyon ve muhtelif eşyaları çaldılar.

Gazeteci Mehmet MERT ‘Arşivlerime üzüldüm’

27 Ocak 2013 Pazar akşamı saat 20.00 sularında meydana gelen hırsızlık ile ilgili konuşan Mehmet Mert, Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu Haberdar Gazetesi aracılığı ile şunları söyledi: ‘ Yirmi yılı aşkın meslek hayatımda bir çok hırsızlık haberi yazdım. Daha önce birkaç defa kendim de maalesef bu olaya maruz kaldım. Arabamın arka camı beş yıl önce patlatıldı, fotoğraf makinelerim, kameram ve çek koçanlarım çalındı. Kumburgaz’da oturduğum yıllarda birkaç defa evime hırsız girdi. Şimdi de HABERDAR merkez ofisime girmişler. Gayet basit hırsızlık olayı. Kimsenin aklına başka birşey gelmesin. Ofis kapı kilidini kıran hırsızlar içerdeki bilgisayar kasaları, monitör ve televizyonu götürmüşler. Hırsızlar benim değil emniyet mensuplarımızın ifadesidir. Zira tek kişinin yapacağı iş değilmiş. Maalesef artık hayatımızda ‘HIRSIZLIK’ diye bir meslek de var. Dikkatli ve tedbirli olmaz iseniz kaçışı yok, herkes bir gün hırsızlardan nasibini alır. Arkadaşlarımız gazetemizin Pazartesi sayısını biraz erken bitirip GS-BJK maçını izlemek için akşam saat 19.00 gibi ofisten ayrıldıktan sonra olay gerçekleşiyor. Yapacak bir şey yok. Cana gelen mala gelsin. Hayat devam ediyor. Olayın maddi boyutundan ziyade bilgisayarlarda giden arşivlerime daha çok üzüldüm’ dedi.

Biz de Mehmet Mert ve Haberdar Gazetesi ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunar, böyle olayların bir daha yaşanmamasını dileriz.