Gaziler Başkan Akgün` e Teşekkür Etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Büyükçekmece Şube Başkanı Selçuk Eker Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün sayesinde Büyükçekmece`li gaziler olarak son derece güzel bir derneğe kavuştuklarını söyledi.

BÜYÜKÇEKMECE 25.09.2018 13:27:02 0
Gaziler Başkan Akgün` e Teşekkür Etti

19 Mayıs Mahallesinde faaliyet gösteren Gaziler Derneği Başkanı Selçuk Eker; "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Büyükçekmece İrtibat Büromuz hakikaten hayranlık uyandıran bir hizmet binası oldu. Dernek binamızın açılışına İstanbul’un pek çok yerinden onlarca gazi derneği katılım sağladı. İstanbul merkez yönetimi de dahil tüm gazi dernekleri Akgün ve ekibinin bizler için inşa ettiği dernek binasına hayran kaldılar" dedi.

 

“Gönlümüz fethetti”

Büyükçekmece Belediyesi’nin Büyükçekmece'li gazilere yaptığı bu binanın ülke genelinde örnek alınacak özellikte olduğuna değinen Eker: "Türkiye’de böyle mükemmel bir dernek binası daha yok. Büyükçekmece'lilerin ve belediye başkanımızın bize bu güzel mekanı sağlaması bizleri kahve köşelerinde toplanmaktan kurtarması biz gazilerin gönlünü fethetmiştir. Bu vesileyle Büyükçekmece'li gaziler olarak Başkan Akgün’e şükranlarımızı bir kez daha iletiyoruz" şeklinde konuştu.

“Derneğimiz için her ayrıntıyı düşündü"

Kıbrıs Barış Harekatı sırasında batan Kocatepe gemisinde görev aldığını anlatan Dernek Başkanı Gazi Selçuk Eker; "Derneğin kuruluşundan bu yana 12 senedir mücadele verdim. Mücadelemizde Başkanımız Dr. Hasan Akgün her zaman yanımızda yer aldı. Büyükçekmece Merkez Camii'nin alt kısmında bulunan dükkanları dernek binası olarak bizlere layık görmeyerek, 19 Mayıs Mahallesi’nin en güzel noktalarından birinde eksiksiz bir dernek binası inşa etme kararı aldı.  Bugün yepyeni dernek binamızda bulunmamızı sağladı. Dernek binamızın yapımının her aşamasında denetimler yapan başkanımız binanın, yer döşemesinden sandalyelerine kadar her ayrıntıyla tek tek ilgilendi. Derneğimizde yer alan Gazi Mustafa Atatürk portrelerine kadar her ayrıntıyı düşündü ve sonuç olarak görmüş olduğunuz mükemmel dernek binası ortaya çıktı" diye konuştu.

Kahraman gaziler hak ettikleri değeri gördü

54 üyesi bulunan Türkiye Muharip Gaziler Büyükçekmece İrtibat Bürosu üyesi gaziler hak ettikleri değeri görmekten memnun. Büyükçekmece Belediyesi ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sayesinde yeni adreslerine kavuşan gaziler Kıbrıs Barış Harekatı gibi hayati önem taşıyan mücadeleler vermiş, savaşlarda fiilen görev yapmış kahraman askerlerden oluşuyor.

Gazi Zeki Efe: Çay ocaklarında bir araya gelmekten kurtulduk

Dernekleri inşa edilmeden önce çay ocakları ve esnaf dükkanlarında bir araya gelmek zorunda kaldıklarını belirten Gazi Zeki Efe; "Bir araya gelebileceğimiz bir merkezimizin olmamasından dolayı büyük sıkıntılar yaşadık. Dernek üyesi tüm arkadaşlarım şu anki durumlarından son derece memnun. Gaziler olarak hak ettiğimiz değeri gördüğümüzü düşünüyoruz. Dernek binamızda emeği geçen, başta Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibi olmak üzere herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.