EYOP 3. DÖNEM MEZUNLARI İÇİN TÖREN YAPILDI

ARŞİV 27.05.2015 19:19:00 0
EYOP 3. DÖNEM MEZUNLARI İÇİN TÖREN YAPILDI

Barış Manço Kültür Sanat Eğitim Merkezi Okul Orkestrası'nın müzik dinletisi ile başlayan gecede, Halk Akademisi Evden Yeniden Okula Projesi (EYOP) öğrencileri içinde mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen geceye katılan Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Ali Üner ve Selami İnce halk akademisi gönüllü eğitmenlerine ve kursiyerlere belgelerini takdim etti

 

."Bundan daha güzel bir duygu olamaz"

 

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, Halk Akademisi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Okul Orkestrası'na teşekkür ederek, "Orkestra şefi Okan bizim evde bir idol. Çocuklarım onu çok sever. Ben de çok severim. Onun bende çok farklı bir yeri var. Kendisi Büyükçekmece Lisesi'nde benim öğrencimdi. Edebiyat derslerine girmiştim. Okan'ın yaptıklarıyla her zaman gurur duymuşumdur. Bir öğretmen için bundan daha güzel bir duygu olamaz" ifadesini kullandı.3. Dönem mezunları diploma aldı.Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gecede, "Evden Yeniden Okula Projesi" (EYOP) 3. öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Hiç okula gitmemiş ya da okulu yarım bırakmak zorunda kalan kursiyerlerin diplomalarının verildiği törende , kursiyerlerin keplerini havaya atmaları geceye farklı bir renk kattı. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğretmenlerine teşekkür belgesi verilen törende  konuşan Başkan yardımcısı Üner, EYOP projesinin Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizerek emeği geçen herkese teşekkür etti.Yurdagül Akgün de öğretmenlik yapıyor.

 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün EYOP projesini çok önemsediğini belirten Bayram Ali Üner; "Bugüne kadar yüzlerce mezun verdik. Hayatı boyunca okula gidemeyen yada eğitimini yarım bırakmak zorunda kalan onlarca kursiyerimiz üniversite mezunu oldu. Sayın başkanımız bugün il dışında olduğu için burada yok. Ama kızı Yurdagül Akgün hanım bizlerle birlikte. Yurdagül hanım aynı zamanda da EYOP'un gönüllü İngilizce öğretmenidir. Pratik İngilizce derslerine giriyor. Tüm eğitmenlerimize tek tek teşekkür ediyoruz" dedi.