Eylem Şenkal Beylikdüzü`nde Evleniyor

Beylikdüzü' nde Alperen İnşaat tarafından yapımı devam eden Asmalı Park Konakları ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik

BEYLİKDÜZÜ 9.05.2013 14:16:00 0
Eylem Şenkal  Beylikdüzü`nde Evleniyor

Yapmış olduğumuz söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz:

Beyhaber.com - Projenin yapımını üstlenen firma hakkında bilgi verir misiniz?

Tayfun Ünlü - Projenin yapımını sektörde alanındaki 25 yıllık deneyim sahibi Alperen İnşaat gerçekleştiriyor. Alperen İnşaat'ın şimdiye kadar sunduğu tüm hizmetler karşılığında Avrupa Birliği kalite ödülü almış ender inşaat firmalarından birisi olduğunu belirtmeliyim.

Beyhaber.com - Peki Alperen İnşaat' ta satış,reklam ve pazarlama organizasyonu nasıl yürütülmektedir?

Tayfun Ünlü - Sektörün satış,pazarlama ve reklam hizmetlerini Beylikdüzü Gayrimenkul ve Emlak sektörünün önde gelen firmaları Birleşmiş Emlakçılar A.Ş den İlhan Bellek ile sahibi olduğum Turkalite Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ltd Şti ortaklaşa konusunda uzman genç ve dinamik kadrosu ile birlikte yürütmekteyiz.

Beyhaber.com - Gördüğümüz kadarıyla henüz yapım aşamasında olunmasına rağmen Türkiye ve dünya güzeli milli voleybolcu Eylem Şenkal'ın projeyle ilgilendiğini, Asmalıpark Konaklarını tercih ettiğini biliyoruz.

Tayfun Ünlü - Evet geçtiğimiz hafta sonu Türkiye ve dünya güzeli, milli voleybolcu Eylem Şenkal hanımefendi annesiyle birlikte gelerek, Asmalı Park Konakları'ndan bir daire satın aldılar.

Beyhaber.com - Sayın Eylem Şenkal'ın Beylikdüzü'ne yerleşmeye karar vermesinde rol oynayan faktörler neler olabilir? Sizin projenizden daire almasının sebebi veya sebepleri nelerdir?

Tayfun Ünlü - Bu soruları kendilerine biz de sorduk, Beylikdüzü ve Asmalıpark konakları projesini neden tercih ettiklerini bize şöyle açıkladılar : Beylikdüzü'nün değişen ve gelişen yüzü ile İstanbul'un yeni bir ilçesi bölgenin parlayan yıldızı, nüfusunun eğitim seviyesinin yüksek olması, kozmopolit yapısı,şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak,kendine özgü bir yaşam stilinin  olması, en önemlisi doğal güzellikleri içinde barındırıyor olması en büyük tercih sebeplerimden bazıları ama en büyük sebep: Alperen İnşaat kalitesi ve güveni,inşaat firması sahibi Necmettin Apaydın beyin,satış ve reklam pazarlamasını üstlenen İlhan Bellek ve Tayfun Ünlü beylerin de  çözüm odaklı olarak konuya sıcak yaklaşımı şeklinde yorumladılar.

Beyhaber.com - Vatandaş daire alma konusunda tereddütler yaşıyor, yani güvenebileceği firma arayışında. Bu konuda size nasıl güvenebilecek? Asmalı Park konaklarını tanımaları için bilgi verir misiniz?

Tayfun Ünlü - Asmalı Park Konakları  gelenekten geleceğe sizin için size özel ve 144 elit aile için 143 elit komşu sizi bekliyor ana  sloganları  ile yeni imar durumu,jeolojik ve jeoteknik zemin raporları mikro bölgeleme esaslarına göre 5 katlı deprem yönetmeliğine uygun olarak yasa gereği yapı denetim firmalarının kontrolünde  son inşaat teknolojileri ile geçmiş ve geleceği ortak bir yapıda buluşturarak  istanbul ili Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci mahallesinde 7500 m2 alan içerisinde toplam 6 blok ve 144 adet daireden oluşacaktır. İmalat süreci ve satış sürecinin mantığını anlatırsak doğru ürün doğru zaman,doğru kişi ve kurumlar ile kabul edilebilir bedel olduğunu görmekteyiz.Tüm bu doğrulara ve kabul edilebilir bedellere projede ulaşmak mümkün. Son olarak sloganımızı eklemek istiyorum; Anadolu'dan Avrupa'ya gelenekten geleceğe çıkılan bu onurlu yürüyüşte 144 elit aile için 143 elit aile Asmalıpark Konakları Beylikdüzü'nde  sizi bekliyor.

Beyhaber.com  Bize zaman ayırdığınız için teşekkür eder, işlerinizde bol kazanç ve başarılar dileriz.

Tayfun Ünlü -  Projemizle ilgilenme lütfunda bulunduğunuz ve röportajınız için asıl biz size teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.