Dalış Camiası Yasta

Dalış Hocası Necat Coşkun uzun süre verdiği yaşam mücadelesinde yenik düştü

ARŞİV 15.03.2013 21:56:56 0
Dalış Camiası Yasta

18 Şubat tarihinde gittiği İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda yaşanan patlamada yeğeni Nur Coşkun ile birlikte ağır yaralanan dalış dünyasının çok sevdiği "hocaların hocası" ünvanıyla tanıdığı profesyonel dalgıç hocası Necat Coşkun' un hastanede verdiği yaşam savaşını kaybettiği bildirildi. 

 

Bugüne kadar 4 bin 500 dalıcı ve 600 ilk yardım eğitmeni yetiştiren, her türlü eğitimi başarıyla tamamlayan Coşkun, geçen yıl Türkiye Sualtı Federasyonu Genel Başkanlığı'na aday olmuştu. Geçtiğimiz 5 Şubat tarihinde yapılan seçimlerde ise federasyona bağlı Dalış Merkezleri Ege Bölge Temsilcisi olarak seçilen Necat Coşkun 52 yaşındaydı. Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Başkanı Cem Karabay da facebook da yayınladığı mesajda üzüntülerini ifade eden bir başsağlığı mesajı yayınladı. Karabay'ın mesajı şöyle:

"Sevgili arkadasimiz, dostumuz ve Hocamiz Necat COSKUN,  dun aksam hakkin rahmetine kavuşmustur. Tum sualtı camiamızın ve yakinlarinin basi sagolsun, Allah geride kalanlara sabir versin.Cem KARABAY " 


Anahtar Kelimeler: Dalış Camiası Yasta