CHP MYK`de Özgür Özel Bölünmesi

CHP MYK'deki bazı isimlerin Özel ismine sıcak baktığı ifade edilirken, Özel konusunda tartışma olduğu ve MYK üyelerinin bu konuda ikiye bölündüğü edinilen bilgiler arasında. 

14.12.2018 13:36:00 0
CHP MYK`de Özgür Özel Bölünmesi
Kocaoğlu'nun aday olmayacağını açıklamasından sonra İzmir'e aday arayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) tartıştığı ve üzerinde durduğu isimlerden birinin CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel olduğu belirtiliyor. MYK'deki bazı isimlerin Özel ismine sıcak baktığı ifade edilirken, Özel konusunda tartışma olduğu ve MYK üyelerinin bu konuda ikiye bölündüğü edinilen bilgiler arasında. 
 
 
DOKUZ ADAY ADAYI BAŞVURDU
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'de İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'ın da aday adayı olduğu haberlere yansırken, aday adaylığı için dokuz isim başvurmuştu. Başvuranlar arasında şu isimler bulunuyor: 
 
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak, Bergama Belediyesi eski Başkanı Sefa Taşkın, Karabağlar Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir eski milletvekilleri Musa Çam ile Canan Arıtman, CHP İzmir eski İl Başkanı Kemal Karataş, İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan ve parti eğitmenlerinden Seniye Nazik Işık.