Cem Karabay Yine Başardı

Rekorların ve şampiyonların kulübü olarak anılmaya başlayan Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü, 15. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası' nda 3. oldu.

TÜM HABERLER 17.10.2012 04:07:00 0
Cem Karabay Yine Başardı

Rekorların ve şampiyonların kulübü olarak anılmaya başlayan Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 15. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası'nda 3. oldu. Belediye Başkanı Yusuf Uzun Kulüp Başkanı ve Dünya rekortmeni Cem Karabay'ı kutladı.

 

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Başarıya Doymuyor 

 

Çeşme' de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'na "Sualtı Video" branşında katılan Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü sporcusu Sait Özgür Gedikoğlu, 15. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası'nda 3. oldu ve bronz madalya kazandı. Son yıllarda adından sıkça söz ettiren kulüp, bu gelişme ile başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kulüp Başkanı ve Dünya rekortmeni Cem Karabay, sporcusuyla gurur duyduğunu ve bu başarı ile görüntüleme branşında ne kadar iyi olduklarını ispatladıklarını belirtti. Daha önce de "Sualtı Fotoğraf" branşında Türkiye 2. si ve "Zıpkınla Balık Avı" branşında Marmara Karadeniz - Doğu Anadolu 3.sü çıkardıklarını belirten Karabay, Beylikdüzü'nü spor alanında en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 

 

Başkan Uzun'dan Tebrik

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü'nü kutlayan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kulübün adına yakışır başarılara imza attığının altını çizdi. Dünya Rekortmeni ve Kulüp Başkanı Cem Karabay'ın Beylikdüzü ve Türkiye için çok önemli bir sporcu olduğunu belirten Başkan Uzun, Karabay tarafından yetiştirilen sporcuların da hocaları kadar başarılı olmasının altında yatan sebebin disiplin ve spor aşkı olduğunu kaydetti.    


Anahtar Kelimeler: Karabay Başardı