Büyükçekmeceli Sanatçılardan Müzik Ziyafeti

Büyükçekmece?nin yetiştirdiği birbirinden başarılı ses sanatçıları bu kez sahneye çıkıp en güzel şarkılarını Büyükçekmeceliler için söyledi.

BÜYÜKÇEKMECE 14.12.2017 09:53:24 0
Büyükçekmeceli Sanatçılardan Müzik Ziyafeti

Büyükçekmece Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Büyükçekmece Müzisyenler Birliği’nin “Biz Bize Müzik Konseri” Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonu’nda yüzlerce Büyükçekmecelinin katılımıyla gerçekleşti.

İzmir Marşı coşkusu

Biz Bize Müzik Konseri’nde sahne alan Büyükçekmeceli ses sanatçıları Uğur Tire, Özlem Çekem Akbulut, Murat Özarslan, Çiğdem Güven, Ahmet Yiğit, Ceylan Kaya, Murat Mermer, Nilay Uymaz ve Çılgın Metin birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Konserin finalinde koro halinde İzmir Marşı’nı söyleyen sanatçılara salonu dolduran yüzlerce dinleyici de eşlik edince ortaya muhteşem bir görüntü çıktı.

“Sizlerle gurur duyuyoruz”

Gecenin sonunda sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün İstanbul dışında olduğu için konsere katılamadığını belirterek şunları söyledi; “Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün, hepinize sevgi ve selamlarını iletmemi istedi. Bugün artık tüm dünyada Büyükçekmece kültür ve sanat kenti olarak tanınmaktadır. Bunda en büyük pay siz birbirinden değerli sanatçımızındır. Büyükçekmece’nin yetiştirmiş olduğu sanatçılarımızla gurur duyuyor, hepinizi tek tek tebrik ediyorum.”

Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyesi Tamer Canbaz ve Belediye Başkan Danışmanı Sacide Bolcan ile birlikte sahne alan sanatçılara çiçek takdim etti.