B.Çekmece`de unutulmayacak bir musiki gecesi

Mimarsinan Musiki Derneği, sanatsever Büyükçekmecelilerin katılımıyla muazzam bir Türk sanat musikisi konseri gerçekleştirdi.

KÜLTÜR-SANAT 18.05.2016 22:24:49 0
B.Çekmece`de unutulmayacak bir musiki gecesi

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen “Bahar Konseri”ne katılan musiki severler nostalji dolu bir gece yaşadı.

“Kültür ve sanatta en iyi yerdeyiz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ü temsilen konsere katılan Başkanvekili Ahmet Şahin, “Detaylara önem veren, yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü sanatsal ve sesli ifadenizle görsel ifadenizi birleştiren bir ekipsiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Kültür ve sanatta en iyi yerdeyiz ve bunu sizler gibi sanata hizmet eden musiki derneklerimizle, diğer sanat derneklerimizle ve sanatçılarımızla başarıyoruz. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün`ün sizlere sevgi, saygı ve selamlarını iletiyorum. Bu güzel ortamı bizlere sağlayan Başkanımıza teşekkürlerimizi ifade ediyoruz ve saygılar sunuyorum” diyerek Belediye Meclis Üyesi Emine Türkcan Demirci ile birlikte, koro şefi Serkan Ün ve Mimarsinan Musiki Derneği Başkanı Halil Özcan`a çiçek takdim etti.

Torun çaldı dedesi söyledi

Mimarsinan Musiki Derneği Başkanı Halil Özcan, yaklaşık iki saat süren konserin ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`e takdim etmek istediği çiçeği Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin`e takdim etti. Konserin dikkat çekenleri ise minik Efe ve dedesi Hasan oldu. Koronun en küçük üyesi olan 10 yaşındaki Efe, çaldığı ud ile 50 yaşındaki dedesi Hasan`a eşlik ederek düet yaptı. Dede ve torunun yaptığı düet izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.