Büyükçekmece zabıtasından yeni yıl denetimi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün?ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Ekipleri vatandaşların huzuru ve sağlığı için ilçe genelinde yılbaşı öncesi denetim yaptı.

BÜYÜKÇEKMECE 28.12.2017 19:07:47 0
Büyükçekmece zabıtasından yeni yıl denetimi

 

İlçedeki gıda satışı yapan işletmelerde denetimde bulunan zabıta ekipleri kuruyemişçi, restoran ve marketlerde denetimlerini sürdürüyor.

 

Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilmiş ürünleri tüketmesi için denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, satışa sunulan yiyecek ve içeceklerin son kullanma tarihlerine dikkat ederek işletmelerin hijyen koşullarına uygun olup olmadığını takip ediyor.

 

Özellikle restoranlarda yılbaşı öncesi alkol ve meze denetimi yapan zabıta ekipleri işletmelerde kaçak içki olup olmadığına dair çalışmalarını da titizlikle sürdürüyor.

 

Büyükçekmece halkının sağlığını korumak ve gözetmek için denetimlerin tüm hızıyla devam edeceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve sağlıklı bir şekilde girmesi için çalışmalarımıza ilçe genelinde tüm hızıyla devam ediyoruz. 2018 yılına restoranlarda merhaba demek isteyen vatandaşlar gönül rahatlığıyla güzel bir yılbaşı akşamı geçirebilir. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin” dedi.