Büyükçekmece'nin caddeleri yenileniyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece' ye modern ve kullanışlı caddeler kazandırabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

BÜYÜKÇEKMECE 25.06.2018 16:33:00 0
Büyükçekmece

Son olarak, Dizdariye Mahallesi Cumhuriyet 5 Caddesi’nde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapan ekipler caddeyi baştan sona yenileyecek.

 

Caddenin çehresi değişecek

Modern ve estetik şehirleşmeye önem veren ve Büyükçekmece’ye Avrupa standartlarında pek çok cadde kazandıran Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda yenileme çalışmalarına başlayan ekipler, caddede oluşan tüm sorunlarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Çok sayıda esnafın dükkanının da bulunduğu cadde modern ve kullanışlı bir alana dönüştürülecek. Cumhuriyet 5 Caddesi yapılacak, yol, tretuvar ve aydınlatma gibi çalışmalar sayesinde baştan sona yenilecek.

 

Akgün: Avrupa standartlarında cadde

 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Şehrimize değer katan, Büyükçekmecelilerin huzur, güven ve konfor içerisinde yaşayabileceği, Avrupa standartlarını taşıyan cadde, meydan ve sokaklar yapmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden mesai yapıyor. Cumhuriyet 5 Caddesi’nde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olarak başladığımız yenileme çalışmaları tamamlandığında bölge halkı, esnafı ve trafiği açısından hiçbir problem kalmayacak" şeklinde konuştu.