Büyükçekmece Her Mevsim Yemyeşil

Mevsimlik çiçek ve bitki dikimlerini aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece?yi büyüleyici renklerle süslemeye devam ediyor.

BÜYÜKÇEKMECE 8.06.2018 13:46:07 0
Büyükçekmece Her Mevsim Yemyeşil

Yaz aylarında yoğun mesai yapan ekiplerin mevsimlik çiçek dikimleri sayesinde Büyükçekmece’de kartpostallık görüntüler ortaya çıkıyor.

 

Ekipler gece gündüz çalışıyor

Doğasıyla cazibe merkezi halini alan Büyükçekmece İstanbul’un dört bir yanında ziyarete gelen vatandaşların da göz bebeği konumunda. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün titizlikle sürdürdüğü denetimler ve geliştirdiği park ve peyzaj projeleri sayesinde adeta bir çiçek bahçesini andıran Büyükçekmece’nin doğal güzelliklerini korumak adına oldukça kalabalık bir ekip gece gündüz mesai yapıyor.

 

Büyükçekmece’de yaşamak bir ayrıcalık

Hayata geçirilen park, bahçe ve peyzaj projeleri sayesinde, temiz hava, rengarenk bir doğa ve her yaştan vatandaşa ev sahipliği yapan yeşil parklarıyla, Büyükçekmece’de yaşamak bir ayrıcalık halini alıyor. Büyükçekmece’de yaşayan vatandaşlar dışında, şehrin ziyaretçileri de Büyükçekmece’nin İstanbul’dan farklı olan doğasından etkilenerek şehri terk ediyor ve ziyaretlerini sık sık sürdürmeye devam ediyorlar.

 

“Büyükçekmece büyük bir sevdamız”

Büyükçekmece’nin kendisi için bir sevda olduğunu belirten Başkan Akgün; “İstanbul’un en güzel ve en özel ilçesinde, doğal güzelliklerle iç içe yaşamak büyük bir ayrıcalık. Büyükçekmece dört mevsimi ayrı ayrı güzelliklerle yaşayabilen, çok sayıda modern ve yeşil park alanına sahip ender ilçelerden biri. Yıllardır, Büyükçekmece’nin yeşil alan ve parklar konusunda yakaladığı prestiji korumak ve geliştirmek adına ekibimle birlikte gece gündüz demeden çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Büyükçekmece bizler için büyük bir sevda’’ şeklinde konuştu.