Büyükçekmece' den Arat`a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Otizm Derneği İcra Kurulu Başkanı Azize Öztürk ve İcra Kurulu Üyeleri geçtiğimiz Ağustos ayında Aydın Vali Yardımcılığı görevine tayin olan Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat' ı  Aydın Valiliği`nde ziyaret etti.

28.02.2018 21:16:00 0
Büyükçekmece

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, aynı zamanda Onursal Başkanı olduğu Mustafa Hulusi Arat, Otizm Derneği' nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Derneğin Büyükçekmece'ye kazandıracağı prestijli bir proje olan Hipoterapi Merkezinin avam proje sunumunu izleyen ve inceleyen Mustafa Hulusi Arat, proje sorumlusu Gürkan Öztürk ve ekip arkadaşı İlkay Mutlu' dan aldığı bilgilendirmeden sonra yaptığı açıklamada “Özel çocuklarımız için  yapılacak olan Hipoterapi merkezinin Büyükçekmece de kurulmasının kendisi için özel anlam taşıdığını belirterek,''Bu proje için her türlü desteği vereceğini ''söyledi.

 

Ayrıca  çocuklarımızın bu merkezde alacakları at terapinin önemine de değinen Mustafa Hulusi Arat, ''bu türlü terapi merkezlerine çok ihtiyaç duyulduğunu ancak bu ve benzeri merkezlerin ihtiyaca cevap verecek sayı ve kapasite de olmadığını belirttti. Derneğin Hipoterapi Merkezi çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başta Dernek İcra Kurulu Başkanı Azize Öztürk’e olmak üzere proje koordinatörü Gürkan Öztürk ve ekip arkadaşı İlkay Mutlu' ya yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Mustafa Hulusi Arat, projenin takipçisi olacağını açıkladığı ve Hipoterapi Merkezi projesinin en kısa sürede hayata geçirilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Ziyarete iştirak eden Atik Genel Başkanı Aziz Şahin ve beraberindeki heyet Aydın Vali yardımcılığına atanan Arat’a yeni görevinde başarılar dileyerek Büyükçekmece Kaymakamlığı dönemindeki başarılı çalışmaları için teşekkür etti. Aziz Şahin ayrıca Hipoterapi merkezi projesinin kendileri açısından da çok önemli ve değerli olduğunu ; projeyi yakından takip ettiklerini belirterek Büyükçekmece için hayırlı olması temennisinde bulundu.Ayrıca Atik olarak projeye sosyal sorumluluk açısından önem verdiklerini ve uluslararası her türlü desteğin verileceğini söyledi.

 

Daha sonra Mustafa Hulusi Arat Otizm Derneği İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Öztürk, Muhammet Berber, Ahmet Arat, Cevdet Eroğlu, Gürkan Öztürk, Selda Kızılırmak, İlkay Mutlu ve Atik Genel Başkanı Aziz Şahin İzmir Konsey Başkanlığından Serdar Tüzün,Mehtap Aydemir ve Atik Türkiye Koordinatörü ve Genel BaşkanYardımcısı Mehmet Arat,Atik Genel Sekreter YardımcısıDursun Tekin‘in de hazır bulunduğu törende, dernek İcra Kurulu Başkanı Azi?ze Öztürk yeni görevinde başarılar dilediği Mustafa Hulusi Arat’a Büyükçekmecelilerin selamını getirdiğini söyleyerek plaket takdiminde bulundu.Plaket takdiminden sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Hulusi Arat,misafirlerine teşekkür ederek,kendisi için çok kıymetli olan Büyükçekmecelilere en kalbi selamlarını göndererek  sevgilerini ifade etti.

Tahir YAMAN