Büyükçekmece`de Yasaklara Rağmen Parti Düzenlediler

Büyükçekmece?de bir grup genç İçişleri Bakanlığı`nın koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı uyarı ve yasakları hiçe sayarak kiraladıkları bir mekanda ev partisi düzenledi.

BÜYÜKÇEKMECE 29.03.2020 23:31:28 0
Büyükçekmece`de Yasaklara Rağmen Parti Düzenlediler

Büyükçekmece’de bir grup genç, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı uyarı ve yasakları hiçe sayarak kiraladıkları bir mekanda ev partisi düzenledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün olayın hemen ardından parti yapılan konutu mühürletti.

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde hizmet veren pavyon, diskotek, bar ve gece kulüplerinin geçici süreliğine faaliyetlerini durdurma konusunda yayınladığı genelgeyi hiçe sayan Büyükçekmeceli bir grup genç kiraladıkları bir mekanda düzenledikleri eğlenceyi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Cehalet, bencillik ve sorumsuzluk maalesef her yerde. Haftalardır belediyemiz dahil tüm kamu görevlileri gece gündüz halkımız için çalışıyoruz ve Büyükçekmece’m böyle bir şuurusuzlukla ülke gündeminde. Keyif için yapılacak iş mi bu? Bu yapılan “korsan ev partisi” günlük kiralanan bir mekanmış. Mekan mühürlendi. Cahil cesareti mi desek, ne desek boş. Hepimizi şaşırtan ve üzen bu davranışın tekrarlanmamasını dileriz’ ifadelerini kullandı.