Büyükçekmece`de Meslek Edinme Kursları Başlıyor

Büyükçekmece Belediyesi, Meslek Edindirme Kursları sayesinde her yıl binlerce kişiyi meslek sahibi yapıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 19.09.2018 21:42:52 0
Büyükçekmece`de Meslek Edinme Kursları Başlıyor

Büyükçekmece Belediyesi Sanat Merkezleri’nde Ekim ayında başlayacak olan kurslar bu yıl da binlerce kişiye iş bulma imkanı sağlayacak.

 

Herkesin ilgi alanına göre dersler veriliyor

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri tarafından verilen saç bakımı ve yapımı, manikür ve pedikür teknikleri, aşçı ve pastacı çırağı, ilkyardım, iş güvenliği ve işçi sağlığı, Türk işaret dili, afet bilinci eğitimi ve emlak danışmanlığı dersleri meslek sahibi olmak isteyen tüm vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Teknoloji alanında meslek edinmek ve kendini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde verilen bilgisayar işletmenliği, bilgisayarda hızlı klavye kullanımı, Wordpress ile internet sayfası hazırlama ve basit teknoloji kullanımı derslerinde eğitim almak imkanı buluyor.  

Ayrıca yabancı dil öğrenmek isteyen veya kendisini bu alanda geliştirmek isteyen vatandaşlar için İngilizce A1, İngilizce A2, Yunanca, Bulgarca ve İspanyolca dil eğitimi dersleri veriliyor.  

 

“Binlerce vatandaşımız iş sahibi oldu”

Büyükçekmece Belediyesi Meslek Edindirme Kursları sayesinde geçtiğimiz yıllarda binlerce vatandaşın iş sahibi olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hepimiz biliyoruz ki Türkiye’nin en büyük sorunlarından bir tanesi işsizliktir. Ücretsiz verdiğimiz meslek edindirme kurslarımız sayesinde binlerce vatandaşımız iş sahibi oldu. Kurslarımızda herkesin ilgi alanı ve yeteneklerine göre çok sayıda branş yer almakta. Meslek sahibi olmak isteyen veya kendilerini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 883 35 89 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.